Niin vaihtui marraskuu ja hiljainen odotus joulun tulosta on alkanut. Marraskuu on lupa laittaa pihavalot puihin, lyhdyt ovensuuhun ja portin pieleen. Vähän tuoda jo kauteen sopivaa koristetta kotiin.

IMG_7911.jpg

IMG_7906.jpg

IMG_7905_2.jpg

Tauluissa on diy-printit. Halusin jotain rauhallisempaa ja vaaleampaa ja niinpä väsäsin nuo itse.

"Greatness comes to those who create".

-Unknown.

IMG_7900_2.jpg

Sama linja jatkuu kaapin päältä sohvapöydälle. Tuo Clasun betoninen kynttilänjalka on niin kaunis ja noussut suursuosikikseni! Minulta löytyykin kyseisiä jalkoja peräti 4 kappaletta. Visio joulun kattauksesta alkaa pikkuhiljaa hahmottua...

IMG_7922.jpg

Ikean tähtialuset löytyi parilla eurolla. Pienet lasivaasit ihanalta Tallinnan reissulta Home Art -nimisestä sisustusliikkeestä. Puolukanvarsissa on jotain tosi ihanaa, vähän jouluista tunnelmaa?

IMG_7927.jpg

Yritän koko ajan pinnistellä, etten alkaisi paukuttaa joulua täällä blogissa vielä ihan täysillä, mutta vaikeaa se on! :) Marraskuu on minulle kuukausi, jolloin virallisesti (miehen puistellessa päätään) alkaa minulla vuoden parhaimman juhlan odotus. En ole ikinä osannut selittää miksi joulu on minulle niin tärkeä. Siinä on vain jotain taianomaista, ollut jo lapsesta saakka. Omasta joulunvietostani saatte ripauksen lisää huomenna, kun julkaisen Kotiblogit -lehteä varten tekemäni artikkelin.

Kivaa päivää kaikille.