Help! Nyt tarvitsen apua pieneen ongelmaan, joka koskee eteis/keittiö-akselia. Meillä on keittiö ja eteinen samassa tilassa ja olen kaavaillut kuvassa näkyvälle harmaalle seinälle kalustetta, johon saisi laskettua käsistään postit, avaimet, hanskat ym. sälän tullessaan ovesta sisään. Tällä hetkellä siinä majailee Puppy ja Everyday Designin lehtiteline. Seinällä on iso peili, joka siirtyy kalusteen alta toiselle seinälle.

IMG_7405.jpg

En mietinnöistä huolimatta ole ratkaissut pähkinää, että minkälainen kaluste tuossa palvelisi parhaiten, sillä tilaa ei todellakaan ole paljon. Tässä vähän kriteerejä:

-Siivouskomeron ovi verhojen jatkeena täytyy huomioida, kalusteen tulisi olla joko sopivan pieni tai helppo siirrettävä
-Toivoisin kalusteelta korkeutta, eli mikään matala pöytä ei palvele tässä parhaiten?

-Kalusteen leveys saisi olla korkeintaan 90 cm, syvyys mahdollisimman kapea, n. 30-40 cm
-Väreistä valkoinen olisi kaikista mieluisin, mustaa harkitsen mielelläni
-Käyttäisin kalustetta myöskin valaisimelle ja jollekin somisteelle

Olen tähän mennessä löytänyt tasan yhden vaihtoehdon, joka tuntuisi kivalta:


bak.jpg

House Doctorin Bak -pöytä mustana.

Mustaa väriä on keittiön puolella paljon, joten värin puolesta pöytä sopisi täydellisesti ja saattaisi myös näyttää aika skarpilta harmaata seinää vasten? Tässä miellyttää siro ulkomuoto, joskin korkeus pöydässä on vain 60cm. Olisipa 20cm korkeampi...

Koon puolesta pöytä on aika pieni, joten saattaisi olla passeli tuohon tilaan. Kuitenkin kun pöydälle laittaa valonlähteen, joka eteisessä on tarpeellinen ja jonkin kukan tms, niin pöytä on jo täynnä, eikä tilaa käsistä pois laskettavalle sälälle juurikaan jää. Eli palveleeko siis sittenkään tarkoitusta...?

Olen selannut netin tarjontaa erilaisten pöytien osalta läpi ihan loputtomiin ja nyt alkaa ideat olemaan vähissä. Monta kivaa matalampaa olisi tietty tarjolla vaikka kuinka, mutta ei kapeaa ja korkeaa. Perinteistä sivupöytää harkitsin aiemmin, mutta taitaa tila käydä hiukan ahtaaksi. Tässä kohtaa tarvitsenkin teidän apua!

Mitä te laittaisitte tuohon eteiseen ja miten ratkaisisitte pulman?
Onko ehdottaa jotain kivaa kalustetta?


*kuva lainattu linkin takaa