Aamu alkoi tuoreen leivän leipomisella. Tai no, pataleipää ei tarvitse paljon leipoa, enemmänkin odotella hetkeä, kun saa upottaa hampaansa rapsakkaan, voilla voideltuun pintaan, ah! :)

IMG_8537.jpg

Aamu jatkui leivonnalla edelleen, kun kokeilin ekaa kertaa gluteenittoman pullataikinan tekoa. Ei yllätyksekseni poikennut normaalista (muistaakseni) ja niinpä pyöräytin siitä aivan ihanat, tahmaiset kanelisiirappipullat! Reseptiä tulossa teillekin pian! :)

Iltapäivällä käytiiin shoppailemassa koiralle uusi lämmin vaatekerta, harmaa neule. Mietin kahden koon välillä ja niinpä tietysti tuli otettua se pienempi, joka yllättäen sitten osoittautui liian pieneksi. (Miehen syy, käski ottamaan pienemmän...) Herra-hauva näytti hieman nololta liian pieni paita yllään, kun me naureskelimme vieressä - hyi meitä! :)

Nyt lauantai jatkuu leffaillalla ja tacoilla tyttären kanssa, mies painui pikkujouluihin.

Huomenna onkin jo 1. adventti!