Kyllä se on mielessä. Joulu.

 

kollaasi.jpg

Olen selvästi menossa joka joulu rauhallisempaan ja hillitympään suuntaan värien ja koristeiden suhteen.

Viime jouluna kuuseen valikoitui valkoisen ja hopean lisäksi lilaa ja hentoa vaaleanpunaista eri sävyissä, vähän sellaista candy -meininkiä. Se oli punaista joulua rakastavan tyttären mielestä tosi laimeeta. Olenkin vähän luvannut, että tänä jouluna taas jotain punaista voisi juurikin kuuseen laittaa.

Elloksen joulusta löytyi ihania poroja, palloja, keittiöpyyhkeitä ja ihastuttava talja! Lasikuvun alle saisi tehtyä kivoja asetelmia myös.

1. Lasikupu
2. Poro-tyynyliina
3. Lampaantalja
4. Musta-kultaiset kuusenkoristeet

5. Keittiöpyyhkeet
6. Poro-figuuri

Luonnon tuominen joulukoristeisiin tuntuu entistä enemmän mukavammalta ja viime vuosina olen sitä toteuttanutkin. Myös tälle joululle on kivoja asetelmia, askarteluja ja muita suunnitelmia jo mielessä.

Joko joulu alkaa iskemään sielläkin?

 

*Kuvat lainattu Ellokselta