Paljon blogeissa nähdyt risutähdet viehättävät täälläkin.
Jo muutamana vuonna on meidän kodin talviseen ja jouluiseen sisustukseen kuulunut myös luonnonantimet. Viikonloppuna hain metsästä läjän risuja, mutta päätinpä hetken mielijohteesta askarrella risuistani sittenkin kuusen!

IMG_8446.jpg

IMG_8447.jpg

Mies naurahti ja sanoi sen olevan sympaattinen. Oliko tuo kiertoilmaisu sille, ettei risutaiteeni tehnyt suurta vaikutusta...? No myönnettäköön, vähänhän se näyttää kiinalaiselta hökkeliltä tai vähintäänkin 5-vuotiaan räpellykseltä, minun naruni ei ollut parasta mahdollista kiinnitykseen, mutta kyllä se pystyssä pysyy :) Niinpä jätin solmut ja oksat tarkoituksella aika raffin näköisiksi. Minusta kuusi on aika söpö viritys.

IMG_8451.jpg

Tauluhylly sai päivitystä myös taulun vaihdolla.  Mustavalkoinen "Manhattan" muutti vessaan ja sieltä taas nappasin tuon oma ottamani valokuvan. Halusin poistaa mustaa väriä olkkarista joulun ja talven ajaksi ja tuo oma valokuvani on tuollainen vaaleanharmaa - sopii hyvin talviseen kotiin.

IMG_8453.jpg

Meillä on tänään arki-kivaa tiedossa. Mennään siipan kanssa syömään ja leffaan. Liian harvoin tulee tehtyä mitään kivaa arki-iltoina, useimmiten se on sitä samaa töistä kotiin/kauppaan/harrastuksiin/sohvalle.

Kivaa torstai-päivän jatkoa sullekin! :)


PS: Olethan huomannut, että blogiani voi seurata myös Facebookin kautta!