Olen ehdottomasti sitä mieltä, että vuoden paras aika on edessä ja sitä kohti mennään vääjäämättä!

Olen jouluhullu. (Joulu mainittu!)
Sain esimakua tässä äskettäin, miltä joulu näyttää tänä vuonna remontoidussa kodissamme. Se liittyy erääseen projektiin, josta toivottavasti pääsen kertomaan teille myöhemmin. Joulussa parasta on odottaminen ja valmistautuminen. Odotan jo innolla joulun tuloa kaduille, kauppoihin, hissimusiikkeihin sun muihin. Odotan kauppakeskusten jouluvaloja. Odotan niitä kamalan makuisia euron suklaakalentereita marketteihin, Stockan jouluosaston avautumista ja hyasinttien ilmestymistä kukkakauppoihin. Siis kaikkea sitä, mikä saa muut kanssaeläjät kauhistelemaan, että ei kai vielä?!

IMG_7186_h.jpg

Näin lokakuussa annan jo luvan itselleni alkaa miettimään tämän vuoden joulukortteja, minkälaiset niistä tänä vuonna askartelen. Aika usein lokakuun lopussa niitä jo alankin tekemään. Marraskuussa ajatukset alkavat siirtyä joulun kattaukseen ja minkälaisia kukka-asetelmia täksi jouluksi teen.

Mietin koska uskallan kaivaa Michael Bublén joululevyn esiin ilman, että siippa saa slaakia.

IMG_7187_h.jpg

Eniten odotan kuitenkin sitä, kun saa alkaa pukemaan kotia jouluasuun. Kaivaa varaston uumenista koristeet, kranssit ja valot. Alkaa ripottelemaan niitä ympäri kotia luoden ihanaa jouluista tunnelmaa. Vaihtaa tekstiilit talvisiin, pehmoisiin ja valkoisiin. Näitä asioita on tässä tullut pohdittua tämän kivan projektin myötä.

Ihan vielä ei kuitenkaan koristeet tai muut jääneet kotiin, vaan kiltisti pakkasin ne takaisin laatikoihin ja kiikutin varastoon odottamaan vielä hetkeksi...

Kenellä muulla jo saman moisia (jouluisia) ajatuksia...? :)