Täällä on tuoliprojekti edennyt lähipäivinä huimasti!

IMG_7621.jpg

IMG_7625.jpg

Joskus suunniteltu homma kääntyy päälaelleen, kun matkan varrella tulee vastaan jotain, joka hurmaa jalat alta kertaheitolla! Tori.fi:n ilmoitus teki minulle niin! :)

IMG_7630.jpgKeittiön tuolinvaihto-projekti nytkähti siis vauhdilla eteenpäin löydettyäni jotain sellaisenaan valmista.
Sen sijaan projektin toinen puoli tarvitsee vielä hyvin monta työtuntia, kuten Facebookin puolella jo vilauttelin. Työn alla on  isovanhemmiltani perityt kaksi tuolia, jotka on tarkoitus entisöidä kuntoon.

                        tuolin%20entis%C3%B6inti.jpg

Sikliä on saanut heilutella ihan urakalla, ikivanha hilseillyt petsilakka istuu melko tiukasti, pölisee ja haisee ihan järisyttävän pahalta, mutta homma etenee! Ensi viikolla pääsen toivottavasti maalaushommiin jo! Mutta minkä väriset niistä tulee - se selviää myöhemmin! :)