Parhaat Kotiblogit -lehden tuorein numero on tänään ilmestynyt lehtipisteisiin!

kb%201.jpg

Me CASAlaiset olemme sankoin joukoin tuottaneet tähän joulunumeroon ihanaa jouluista materiaalia sivutolkulla. Lehden sivuilta löytyy CASAlaisten parhaita vinkkejä jouluun; kattauksia, askarteluohjeita, sisustamista ja kaikkea muuta ihanaa ja inspiroivaa luettavaa jokaiselle jouluintoilijalle!

kb%202.jpg

Tätä se CASAlaisten ennen aikainen jouluintoilu jokin aika sitten siis merkitsi! :) Projektista ei uskaltanut hihkua paljon etukäteen, ennen kuin varmistui, että jutut menee painoon asti. Olen tosi iloinen, että moni CASAlainen sai palstatilaa lehdestä ja mahdollisuuden osallistua lehden tekoon. Yksi meistä, Kolmen Tähden Kodin Marika, sai kunnian olla myös lehden kannessa joulukuvallaan! Myös minun pieni jouluinen askarteluvinkki löytyy  yhden sivun nurkasta.

Nyt kaikki kipin kapin lehtipisteisiin hakemaan oma lehti! :)

Iloista torstai-päivää teille!