Kuten jo Facebookin puolella tulikin paljastettua, nyt on lentoliput pienelle irtiotolle varattu! :) Alunperin olimme lähdössä alkusyksystä pitkän viikonlopun viettoon jonnekin päin Eurooppaa, mutta peruimme suunnitelmat, sillä emme halunneet jättää sairasta koiraamme kenellekään hoitoon. Seuraavaksi suunnittelimme viettävämme uuden vuoden pois Suomesta, mutta työkuviot asettuivat sen suunnitelman tielle. Olimme jo tyytyneet siihen, että reissu lykkääntyisi keväälle. Sittemmin koiranhoitotilanne meni kuitenkin ohitse, kun rakas koiraystävä jouduttiin nukuttamaan viimeiseen uneen pari viikkoa sitten. En toki olisi halunnut tilanteen ratkeavan tällä tavalla, olen vieläkin surun murtama ja vasta toipumassa ajatuksesta, että pieni karvainen ystävä on poissa. Tilanne iski todella taas vasten kasvoja haettuamme
uurnan kotiin.

Syksy on ollut monin tavoin rankka. Lähellä on sattunut ja tapahtunut isoja, vakavia asioita ja osa tilanteista on päällä edelleen. Elämä on koetellut minua ja lähipiiriäni vähän liikaa viime kuukausina. Olen niin pienen breikin tarpeessa arjesta, murheista ja stressistä, joka viimeisimpänä on laukaissut minulla migreenin. Täytyy sanoa, että siinä vasta viheliäinen vaiva!! Viikko meni päänsäryssä, pahoinvoidessa ja näköhäiriöistä kärsien. Lääkäristä sain täsmälääkkeitä,  jotta jumalaton särky pysyi jotenkin hallinnassa. Ei tosiaan kiva! Elimistöllä on kuitenkin tapana kertoa, kun liika on liikaa. Ei ne murheet ja surut katoa lähtemällä pitkäksi viikonlopuksi reissuun, mutta kyllä se pientä taukoa antaa. Pääsee lataamaan akkuja, vaihtamaan kirjaimellisesti maisemaa, nauttimaan elämästä hetkeksi. Ihana, tervetullut ajatus!

IMG_7639.jpg

Lähdemme miehen kanssa kaksin marraskuun puolivälissä Amsterdamiin neljäksi päiväksi! :) Loma päätettiin buukata ex tempore hetken mielijohteesta. Joskus sellaiset ideat ovat parhaimpia! Nyt on jotain kivaa, mitä odottaa! :)

IMG_7637.jpg

En ole käynyt ennen Amsterdamissa, vaikka Schipholin lentokentällä on tullut pyörittyä useita kertoja tuntitolkulla koneenvaihtojen yhteydessä. Kuulen siis Damin kävijöiltä mielelläni hyviä vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista ja muista must -jutuista! :)

Mahtia iltaa - se on jo kuulkaa perjantai taas huomenna! :)