IMG_6184.jpg

Kerkesin jo aiemmin tällä viikolla hehkuttamaan tätä upeaa valaisinta, jonka sain mieheltäni valmistujaislahjaksi. Milk on ollut pitkäaikainen valaisinhaaveeni ja sille olin jo paikankin valmiiksi miettinyt; se saisi kunniapaikan vanhan kaappimme päältä.

IMG_6187.jpg

IMG_6182.jpg

IMG_6183.jpg

Milk on takuuvarmaa tanskalaista designia. Jostain syystä tuo tanskalainen suunnittelu ja sisustustyyli uppoaa itselleni todella suuresti, vaikka meidän kotia ei voi tanskalaistyyppiseksi luonnehtiakaan.
Norm -niminen suunnittelijakaksikko yhdistää Milkissä pohjoismaista puu- ja lasiperinnettä.
Valaisinta kuvaillaankin niin, että sen voi sijoittaa minne tahansa ja se valaisee sekä mielen että ruumiin. Miten kaunis ajatus.

IMG_6181.jpg

IMG_6178.jpg

Milk on kaunis, minimalistinen ja ajaton. Minä halusin nimenomaan tuon valaisimen mustilla jaloilla,
sillä puuta ei ole meidän kodissa ollenkaan ja näin ollen puujaloilla oleva valaisin olisi jäänyt ihan ilman paria. Itse suosin sisustuksessa ja värimaailmoissa aina pareja, joskin joskus joku yksittäinen tuote pääsee paremmin edukseen ilman muita.

Milk on pieni ja soma, vain 25 cm korkea. Kupu on lasia ja jalat siis puuta. Johto on musta ja siinä on himmennin, erittäin tärkeä ominaisuus itselleni. Valon kirkkauden säätäminen tunnelman tai tarpeen mukaan on jotain, mikä pitäisi olla jokaisessa valaisimessa. Sijoitin Milkin kaapin päälle, jossa on edelleen samat printtitaulut, jotka tilasin remontin yhteydessä. Ne miellyttävät vielä kovin, joten en ole nähnyt vaihdolle tarvetta. Kaverina Milkillä on lisäksi vanhempieni Thaimaasta tuoma buddha, HM:n marokkolaisvaikutteinen lautanen sekä ihana lila orkidea. Nuo keskenään luovat kaapin päälle
aika kivan asetelman.

IMG_6196.jpg

IMG_6188.jpg

Milkistä tulee pehmeä ja lämmin valo. Ei liian kellertävä, eikä liian kylmä. Edellinen kaapin päällä ollut Ikean pieni valaisin toi tilaan aivan liian keltaisen valon, mutta ei Milk. Se on täydellinen. <3

Vaikka printit ovat edelleen mieluisia ja orkidea kaunis, kaipaan kaapin päälle kohta jo jotain syksyisempää asetelmaa. Ajatus tähän onkin jo kehitteillä.
Milk säilyy silti kaapin päällä asetelman kunkkuna.

milk%20kollaasi.jpg

Eikö olekin vallan ihastuttava valaisin?

Blondi