IMG_6623.jpg

Kupari kasvoi minuun pikkuhiljaa, iski minuun vasta jälkijunassa. Nyt kun muut ovat jo siirtymässä messinkiin, minä löydän kuparin. Se sopii syksyyn kauniisti tuon mausteisen sävynsä takia. Kun siihen yhdistää kynttilänvalon, on se melkoisen lyömätön parivaljakko.

IMG_6627.jpg

IMG_6624.jpg

Tähän asetelmaan käytin vanhemmiltani valmistujaislahjaksi saatua kristallista pallovaasia sekä kuparisia yksityiskohtia. Kellon löysin pilkkahintaan Tigerista ja tuikkulyhty on HM:ltä. Lisäsin maljakkoon vielä pari käppyräistä pähkinäpuun oksaa ja ruskeansävyiset linnunsulat tuomaan lisää eläväisyyttä. Printit vanhat tutut Raamiin.fi -sivustolta.

IMG_6629.jpg

IMG_6635.jpg

Tämä ihana vanha liinavaatekappi on varmasti kuvatuin huonekalumme. Katson sitä jokainen päivä ja mietin mitä kaikkea se on mahtanut nähdä, minkälaisissa kodeissa se on asunut ja mitä aarteita se on kätkenyt sisäänsä. Kaappi on kodissamme vähän kuin kunniavieras. Sen päälle on ihana rakentaa erilaisia asetelmia. Kaappi nököttää olohuoneemme nurkassa, asetelmat sen päällä pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

IMG_6631.jpg

Olkkariin on ylipäätään haettu vähän syksyisempää ilmettä sisustukseen, niistä postailen lähipäivinä lisää.

Tänään vietimme päivän Kattilahallin kirppiksellä tavaroita myyden. Hieman enemmän olisi toivonut kävijöitä, alkuryysiksen jälkeen ihmisten tulo vähän hiljeni. Tuo Kattilahallin kirppis on melko uusi, ehkä sinne ei vielä ole löytänyt kaikki kirppisten ystävät.

Loppuilta sujuukin sohvalla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tuijottaen. Mielenkiinnolla odottelen minkälaisia tanssijoita tänä vuonna kisassa on...!

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!