Mitä ihmettä tapahtui säälle?? Sunnuntaina oli t-paitakeli, tänään tuuli kävi luihin ja ytimiin ja pilasi niin nätin kampauksenikin! Nykistä ostamani Korsin anorakki ei paljoa lämmittänyt kipittäessäni töihin, pitääkö oikeasti kaivaa villakangastakki esiin, häh? Kostoksi kävin ostamassa uuden, superpaksun ja superlämpimän kaulaliinan Cubukselta. Kaulaliinavarastoni on jostain syystä melko onneton, mutta nyt kelpaa kääriytyä uuteen huiviin heti huomenna.

Kipaisin eräänä päivänä lounastunnilla Stockmannille, olinhan huomannut syyskuun kantis-lehdestä kiinnostavan alen...

IMG_6775.jpg

Nimittäin Arne Jacobsenin Design Letters -tuotteet. Matalareunainen kulho olisi ollut kiva valinta, mutta päädyin tylsästi omaa nimikirjaintani kantavaan mukiin. Tyttären mielestä omahyväinen valinta. Hmph. Harmillisesti mukien mustat puukannet olivat loppuneet, turkoosia tai oranssia
olisi sen sijaan vielä löytynyt.

Muki sopi hyvin olkkarin pöydälle epämääräiseen asetelmaani. Siinä on sekalainen seurakunta ulkolyhtyä, itsekyhättyä marmorilaattaa (vanhasta keittiön laatasta ja marmorikuvioisesta dc-fix kalvosta), mustaa linnusulkaa ja nuo söpöt, Henkkamaukan kettukuvioiset lasinaluset koottuna yhteen suloiseen sekamelskaan tyttäreni tekemälle puutarjottimelle. 

IMG_6773.jpg

Sopivan synkkää koleaan ja pimeään syksyyn? :)

Minäpä taidan kaivautua syvemmälle sohvannurkkaan, juoda mukin kuumaa teetä, tai jos ihan villiksi heittäydyn, kaakaota jo toisen kerran tänään!

H