Kävin tänään Habitaressa ammattilaispäivillä ja samalla kun kerron teille, että CASA Blogit ovat hyvin edustettuina koko messujen ajan Helsingin messukeskuksessa yleisölle huomenna avautuvilla Habitare -messuilla, läväytän teille tunnissa messut läpi juosseena kameraani tallentuneet kuvat! Vähän niinkuin esimakuna! :)

Casan bloggaajia voit käydä tapaamassa messujen aikana Creative Space -tilassa ja tarkempi ohjelma/aikataulu löytyy tämän linkin takaa. Itse olen paikalla sunnuntaina klo 10-13 välisen ajan, olisi mahtavaa tavata teitä lukijoita! Tilaan voi tulla non stop ja ilman mitään ennakkoilmoittautumisia.

Tulkaa ihmeessä paikalle moikkaamaan meitä CASAlaisia! Ja nyt, niitä kuvia, olkaatten hyvät! :)

IMG_6265.jpg

Kuparia. Sitä on edelleen. Upeaa!

IMG_6266.jpg

IMG_6252.jpg

IMG_6267.jpg

IMG_6249.jpg

Marimekon hyvin pelkistetty osasto oli itselleni vähän pettymys. Viime vuotinen osasto jäi niin hyvin mieleen isoine katosta laskeutuneine kankaineen, joten tämä tuntui todella pliisulta.

IMG_6259_2.jpg

habitare.jpg

IMG_6273.jpg

Tunnissa kerkesin nähdä messut vain pintapuolisesti, sunnutaina ehdin toivottavasti katselemaan ympärilleni vähän tarkemmin, eikä mies kintereilläni, jota ei vähempää voisi kiinnostaa :)

IMG_6276.jpg

Loviisan Aitta oli siirtynyt jo jouluun ja minähän jouluhulluna meinasin seota tuolla ihan kokonaan! Näytti olevan Pauli-serkun pallovaloja messutarjouksessakin, vink vink!

IMG_6289.jpg

loviisa.jpg

Myös (nyt voi jo sanoa) entinen opinahjoni oli erittäin kivalla, kierrätysmateriaaleista rakennetulla messuosastolla esillä. Habitare-messuilla minä tuo koulun bongasin 3 vuotta sitten ja nyt olen sieltä valmistunut visualisti. Käykää ihmeessä tutustumassa AJK:n osastoon myös!

IMG_6292.jpg

IMG_6293.jpg

Tällaista kaikkea on tämän vuoden Habitare-messuilla tarjolla - ehdottomasti vierailun arvoinen. Itse pääsen toivottavasti nauttimaan messujen annista sunnuntaina lisää. Ja toivon tottakai näkeväni teitäkin siellä! Tulkaahan nykäisemään hihasta!

Blondi