Tällä viikolla on tullut tankattua vähän kulttuuriosastoa pitkästä aikaa. Torstaina vietimme Taiteiden Yötä Helsingin keskustassa Oopperatalon kupeessa amfi-teatterilla.

20140821_212355.jpg

Siellä oli salsa- ja lattaritanssitapahtuma, jossa myös ystävistäni koostuva bändi esiintyi. Oli mahtava nähdä pojat soittamassa ja laulamassa. Itse pyörähdin tanssilattialla parin biisin verran ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa myös tanssin myötä tutuksi tulleita ystäviä ja tuttavia. Ilta oli hieman viileä, mutta lattarirytmit sen verran kuumia, että kroppa lähti väkisinkin liikkeelle ja lämpö valtasi myös mielen :)

20140822_200927.jpg

Perjantaina sitten Cheek räjäytti olympiastadionin kertalaakista! Kahdeksan aikaan ilta alkoi JVG:n lämppäriosuudella ja mm. Pienissä häissä ja Huominen on huomenna -biisien tahdissa tuli hoilattua ja heiluttua. Yhdeksän aikaan stadionin huikean suuren lavan valot välähtivät päälle ja huutomyrsky alkoi!

keekki.jpg

Hetken päästä kokovalkoiseen asuun pukeutunut Cheek ilmestyi lavalle lattialuukusta ylöspäin "heitettynä". Siitä alkoikin sitten himmeä hittitykitys Sokka Irti -biisillä aloittaen. Tykkään itse suomiräpistä ja Cheek marssitti lavalle myös muita suomiräpin tähtiä, kuten Elastinen, Uniikki ja Brädi. Pientä pintaremonttia -ohjelmasta ja Salkkareistakin tuttu Illi vieraili myös lavalla - se poika osaa kyllä laulaa!

20140822_214540.jpg

Ilta oli täynnä myös muita isoja staroja. Lavalla kävi Katri Helena, Erin, Jonne Aaron, Samuli Edelmann, Diandra, Sanni ja VilleGalle sekä Jussi69 rumpuja paukuttelemassa... unohdinkohan jonkun muun vielä...? :) Show oli Suomen mittakaavassa hulppea, pyrotekniikassa ei säästelty ja lava oli järisyttävän suuri isoine screeneineen ja valoineen. Siis todellakin hatunnosto Cheekille, ihan mahtavan illan tarjoili! Parhaimmat hetken olivat, kun Cheek pyysi yleisöä huutamaan kovempaan ja pidempään kuin aiemmin sinä iltana kertaakaan, hän toivoi sen kuuluvan Kallioon saakka. Alkoi niin kova huuto ja vihellysmeri ja se kesti varmaan minuutin ja oli kyllä huikea! 40 000 ihmistä kun alkaa yhtäaikaa huutamaan, on meteli korvia huumaava. Se jos mikä nostatti fiilistä! Toinen huippuhetki nykyteknologiaa hyödyntäen syntyi, kun Cheek pyysi jokaista sytyttämään puhelimensa valon. Melkoinen tähtimeri syntyi hetkessä stadikalle..

20140822_225146.jpg

Huh! Keikka oli ihan huikea ja olen todella onnellinen, että olin siellä. En istunut kertaakaan keikan aikana, vaikka istumapaikoilla olimmekin, tanssijalka vipatti koko ajan ja pysyihän siinä lämpinäkin kun hytkyi biitin tahdissa koko illan. Kertakaikkisen mahtava keikka!! :)

Leppoisaa viikonlopun jatkoa,

Blondi