Ensimmäinen viikko ostolakkoa takana. Nopeana kertauksena mainittakoon, että ryhdyin ostolakkoon tasoittaakseni vähän remontin aiheuttamaa budjettivajetta omassa kukkarossani sekä korjausliikkeenä ostotavoilleni. Olen melko harkitsevainen ostaja heti kun hintalapussa on yli 50 euroa, mutta teen mielestäni liikaa heräteostoksia silloin tällöin. Halusin myös tarkastella mihin rahaa laitan, sillä useimmiten pieniä, muutaman euron, joskus kympin ostoksia ei edes noteeraa.

            IMG_5520.jpg

Ensimmäinen viikko sujui hyvin, rahaa kului ainoastaan ruokaostoksiin sekä apteekissa käyntiin. Ruokakaupassakin voi tehdä heräteostoksia, mutta lukuunottamatta tuoreiden marjojen ostoa, myös ruokaostoksissa pysyttiin ihan perusostoksissa. Grilliruoka alkaa pikkuhiljaa tulemaan korvista ulos, joten olemme alkaneet selvästi siirtymään liedellä ja uunissa valmistettaviin sapuskoihin.

            IMG_5526.jpg

Jos en olisi itseäni ostolakkoon laittanut, tällä viikolla olisin ostanut pari pokkaria sekä leikkokukkia ylimääräisenä ostoksena. Säästinpähän nekin pari-kolmekymppiä nyt tämän lakon tuloksena. Sen sijaan kaivelin iltalukemisen sijaan ristikkolehdet esiin ja täyttelin niitä sängyssä unta odotellessa ja leikkokukkien oston sijaan napsaisin mummini pihalta pari aivan ihastuttavaa kukkaa maljakkoon, joiden nimeä en kylläkään tiedä, eikä mummikaan muistanut. Vaihtoehtoisilla keinoilla siis korvattiin ostot :) Tuo muuten kivasti väriä olkkariin nämä fuksianpunaiset kukat!

IMG_5517.jpg

Lähtikö joku muu elokuun ostolakkoon mukaan? Mites teidän eka lakkoviikko sujui?


Mahtavaa uutta viikkoa kaikille!

Blondi