Varsinainen remontti on nyt ohitse ja koti alkaa näyttää joltain muultakin, kuin työmaalta pitkästä aikaa. Uusi sohva kannettiin tänään ovesta sisään (vihdoin!!) ja nyt voin vihdoin alkaa miettimään tarkempaa kalustejärjestystä ja sisustuspuolta muutenkin!

Koti on vielä ihan kesken, mutta tässä pieniä vilautuksia tulevasta! :) Rrrrrrakastan uutta sohvaamme! Se on kevyt ja ilmava jalkojensa vuoksi, siinä on kiva muotoilu ja se on aavistuksen retro. Niin, ja se on harmaa. <3

 IMG_4907.jpg

  IMG_4911.jpg

 Kuvia ei ole käsitelty musta-valkoisiksi, ilmeisesti meillä on nyt aika harmaa-valko-mustaa...:) 

  IMG_4901.jpg

IMG_4905.jpg 

Valaisimet puuttuu, matto puuttuu, tv-taso puuttuu, takka puuttuu.... puuttuu -lista on aika pitkä, mutta pikkuhiljaa! :) Ja ei, kaikkia ei osteta uutena, osalla puuttumista tarkoitin, että en ole saanut niitä vielä esille varastointipaikastaan, osa taas pitää vielä tehdä itse.

Pääasia, että nyt on lattia, jalkalistat ja maalaustyöt tehty. WC:ssä tehdään viimeisiä viilauksia, se valmistunee huomenna, joten senkin esittely on vielä tulossa tällä viikolla.


Miltäs pieni pala olkkariamme näyttää?? :)

Blondi