Hommat etenee hallitusti kotona pikkuhiljaa, nyt ollaan päästy jo siihen pisteeseen, että kotona ei enää kaiu! :) Yksi iso tekijä siinä oli maton hankinta. Pientä uutta somistusta löytyy myös tarjottimelta HM:n ihanan itämais-henkisen lautasen muodossa. Ostin samaa settiä myös pienen kulhon, se toimii kivasti vaikkapa karkki -tai pähkinäkulhona. Vähän tuoreita neilikoita, pihapensaasta taitettu vihreä oksa ja ah, niin raikasta!

IMG_5027.jpg

Mies toivoi, ettei uusi matto olisi kovin iso, hän ei halunnut peittää ihanaa uutta lattiaame ja olin samaa mieltä. En kuitenkaan osaa olla kodissa, jossa ei ole yhden yhtää mattoa, vaikken olekaan niillä lattioitamme kuorruttanut, joten päädyin etsimään 140 x 200 cm kokoista mattoa.

Ehtona oli värimaailma, joka sopisi uuden kodimme ilmeeseen, eli valko-harmaa-musta. Sen lisäksi halusin maton olevan helppohoitoista ja helposti pestävää matskua. Päädyin puuvillaiseen mattoon, vaikka se tuntuu tosi ohuelta ja kevyeltä raskaiden, kaksi kertaa kaksi metristen nukkamattojen jälkeen. Se on kuitenkin erittäin kauniin värinen ja ennen kaikkea se on raidallinen! Koska raitoja on neljää eri väriä ja ne ovat valkoista raitaa lukuun ottamatta tasavälein, matto on rauhallinen ja harmoninen. Sopii lattiamme, sohvaamme ja koko kotiimme täydellisesti!

IMG_5032.jpg

IMG_5031.jpg

Uutta on myös tuo sohvan vieressä nököttävä huopapintainen kova kori. Se löytyi Askosta korvaamaan hienosti sohvan vierestä puuttuvaa pientä pöytää, jolla yleensä on pidetty läppäriä ja tabia. Tuohon koriin ne voi sujauttaa kätevästi pois pöydiltä lojumasta, mutta säilyvät silti hyvässä suojassa.

Myös oliivipuun ja portaiden nurkkaa on saatu lisää fiksattua ja nyt piano on löytänyt uuden paikkansa sieltä.

IMG_5045.jpg

Tiedän, että sohvasta odotellaan vielä tarkempia kuvia ja tietoja, mutta esittelisin sohvaseinän mielellään vasta, kun seinä on valmis. Sieltä puuttuu vielä tauluhyllyt ja taulut, sillä en halua porata seinään hyllyä, jonka haluan keskittää sohvan kanssa. Sohva taas saattaa liikkua vielä joitain senttejä takan myötä. Se ihanuus on tulossa ensi viikolla, joten ensi viikon lopussa viimeistään faktaa pöytään myös sohvan osalta!

Sitä ennen saatte kuitenkin lukea parista diy-virityksestä, jotka onnistuivat kyllä yli odotusten, ainakin meidän mielestämme! :)

Huomiseen,

Blondi