Jo aiemmin tässä postauksessa esittelemäni tuunattu 60-luvun liinavaatekaappi sai myös kodin rempan jälkeen meiltä. Sitä olinkin jo kovasti odottanut! Kaappi näyttää kotiympäristössä tuhat kertaa paremmalta kuin varastossa kelmeän loisteputkilampun alla kuvattuna juuri tuohon tuunauspostaukseen. 

            IMG_5181.jpg

Kuva ei ihan näytä kaapin pintaa samalla tavalla, kuin miten silmä sen näkee. Oikeasti kaapin pinnassa näkyy sudin vedot ja kaikki vanhat kolhut ja naarmut. Mielestäni hyvin sympaattinen kaappi tuo 60-luvun helmi! :)

Kaapin päälle sommittelin asetelman Raamiin.fi -sivustolta tilaamieni printtien, metallisen tarjottimen ja muiden esineiden avulla. Mehikasvi on supersöpö ja tuoreet neilikat ihastuttavat jo toista viikkoa. Valaisimena toimii kätköistä kaivamani Ikean pieni valaisin, joskin mietin kuinka upealta siinä mahtaisi näyttää mustilla jaloilla varustettu Milk -valaisin...?

IMG_5190_2.jpg

Kaappi on vitivalkoinen ja kätkee sisäänsä älyttömän määrän astioita, maljakoita ja muita koriste-esineitä. Kaappi on varsin oiva säilytyskaluste myös laajalle määrälle kritallilasejani. Koska jätin kaapin käsittelemättä sisäpuolelta, tuntui old school hyllypaperit aika kivalta idealta astioiden säilytyksen kannalta. Hyllypaperin virkaa toimittaa Ikean lahjapaperiosastolta mukaani nappaamani paperi.

IMG_5194.jpg

IMG_5197.jpg

Kaappi on kertakaikkiaan aivan ihastuttava lisä uudistettuun kotiimme! Se sai paikkansa diy tv-tason ja pihan oven vierestä. Tuohon samaiseen nurkkaan sitä alunperin kaavailin ja siinä se näytti juuri oikealta.

                 IMG_5182.jpg

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat kaapista:

kaappi%20projekti.jpg

Kyllähän se aika paljon käsittelyssäni muuttui, mutta niin oli tarkoituskin ja mielestäni ehdottomasti parempaan suuntaan! :)

Me olemme tänään herkutelleet mansikkaisella meloni-halloumisalaatilla ja grillatuilla broilerinfileillä. Lisäksi pari annosta jäätelöä sekä mansikka-vadelma-marenkikakkua on tullut nautiskeltua. Pari litraa olen kitannut jääteetä ja muita kylmiä juomia - eihän tätä hellettä muuten kestä! :)

Mahtavaa aurinkoista sunnuntai-iltaa!

Blondi