Kotona pitää olla aina jotain kukkia. Tykkään ihan hirveästi leikkokukista ja suosikkeja on monia. Aamulenkki koirien kanssa päättyi pienen luonnonkukkakimpun keräämiseen. Koiranputket ovat erityisesti mieleeni. Ne ovat valkoisia ja jotenkin niin herkkiä. Jotain pientä väripiristystä tuli pinkeistä kukista, joiden nimeä en kylläkään tiedä.

IMG_4645.jpg

Pala luontoa sisällä on mieleeni. Meillä on usein kotona kiviä, simpukoita, risuja, jäkälää, sammalta ja vaikka mitä. Metsästä tekee paljon löytöjä! Viljapellon ohitse jos sattuisin kävelemään, olisi ihana saada kuivattaa jotain vehnää tms. maljakkoon. Hmm... täytynee varmaan harkita viljapellolla vierailua:)

IMG_4639.jpg

Harmaa seinä luo kyllä hurmaavan taustan mille tahansa. Ylläolevassa kuvassa on kyllä lempivärini ehdottomasti; harmaa, valkoinen ja pinkki, vaikka vähän lilahtavat nuo kukat onkin.                   

                        IMG_4637.jpg

Kiva kimppu pienellä vaivalla ja täysin ilmaiseksi. Vesikrassitabletit olivat kyllä nappiostos Ikeasta. Niistä tulee ihanaa luonnonfiilistä lisää kotiin. Keittiössä on muutoksen jälkeen niin paljon kivempi tunnelma ja fiilistelen sitä aika usein :)

IMG_4646.jpg

Sunnuntai-päivä kului pihahommissa. Pari kuunliljaa pihaltamme muutti mummini pihalle tilanpuutteen vuoksi. Monttuja sitten täyttelimme mullalla ja kylvimme nurtsinsiemeniä tilalle. Nurmikko takapihalla kasvaa humisten ja sitä pitää jo parturoida. Myöskin pientä valaistusta pihalle on tehty ja pian ajattelin laittaa niistäkin postausta kehiin.

Iltapäivästä ajoimme rannalle jäätelölle. Kesä on kyllä ihanaa aikaa!

Blondi