Tiukille meni, mutta viimeinen kuva tähän haasteeseen on kuin onkin kesäkuulta! :) Viimeiset 9 kuvaa olen postannut jotakuinkin siinä 20. päivän tienoilla, mutta tässä kuussa se unohtui juhannuksen vieton sun muun takia.

Tässä haasteessahan oli tarkoitus kuvata sama maisema samasta ikkunasta viime vuoden syyskuusta lähtien aina kesäkuuhun saakka. Kuvista näkyy hyvin vuodenaikojen vaihtuvuus ja itse henkilökohtaisesti pidän neljästä eri vuodenajasta, joka meillä on rikkaus omistaa.

Tässä haasteen viimeinen kuva kesäkuulta:

                  kes%C3%A4kuu.jpg

Kirsikkapuu on kasvanut hurjasti viime elokuusta. Tuuhentunut ja levinnyt. Kuvan alareunassa olevat orvokit sen sijaan ovat ehkä parhaat päivänsä nähneet, tarttis varmaan tehdä niille jotain... Oven vierestä kaivoin ylös kuunliljat ja ne muuttivat mummini pihalle. Ne olivat levinneet ihan hurjasti ja alkoivat jo peittämään kirsikkapuun koristekivialuetta. Halusin yksinkertaisemman ilmeen ja puu kivialueineen toimii hyvin ihan yksinään. Pieni ruohokin on jo tuohon montun päälle kasvamassa. Skootterikin jököttää aina oven ovessa, ihan kauhean esteettinen se ei ole, mutta minkäs teet? :)

Tässä vielä kuvakollaasit kuukausien varrelta muutamassa erässä - kyllä se maisema tosiaan on muuttunut joka kuukausi!

sy-lo-ma.jpgjo-ta-he.jpgma-hu-to.jpg

Ja vielä kesäkuu kerran loppuun! Niin ihana nvihreää ja vehreää!

                   kes%C3%A4kuu.jpg 

Mukavaa kesäkuun viimeistä iltaa! :)

Toivotaan heinäkuulle parempia kelejä!

Blondi