Aurinkoista iltaa!

Siis vihdoinko kesä saapui?! Lähdin kouluun aamulla takki niskassa ja autossa olin aivan jäässä! Kuusi tuntia myöhemmin astuessani ulos aurinkoon takki repsotti käsivarrella ja kiskoin kaulahuivia löysemmälle. Tätä lämpöä olen odottanut! Ja nyt kun tuo koulu tuli mainittua, niin tiedättekö mitä?? Tämän tytön lopputyö meni heittämällä läpi. Taisivat arvioijat käyttää sellaisia sanoja kuin "täyden kympin suoritus" :) Olen lisäksi erityisen otettu arkkitehdi-arvioijan maininnasta, että hän lopputyöni perusteella odottaa mielenkiinnolla minkälainen tulevaisuuteni on ja mitä kaikkea vielä saan aikaiseksi. Sen lisäksi kummatkin arvioijat totesivat alan olevan minulle selvä kutsumus. Olen ylpeä itsestäni ja taputan rehdisti itseäni selkään hyvin hoidetusta työstä. Tältä tuntuu kun olo on palkittu! Mahtava fiilis, tyhjä, huojentunut. Outo. Onnellinen <3

   IMG_4045.jpg

Tämän hehkutuksen jälkeen onkin hyvä palata varsinaisen postauksen aiheeseen! :) Tämän kevään hittiväri, haalean vaalean vedenvihreä rantautui meille yllätys-Ikea käynnin myötä. Alunperin lähdimme koulupäiväni jälkeen rautakauppoihin ja mitäs kummaa?! Ne olivat menneet lauantaina klo 15 kiinni, eivätkä ole auki lainkaan huomenna sunnuntaina! Mitä ihmettä - kenellä on varaa pitää liike kiinni sunnuntaisin? Puhun kuitenkin nyt mm. puutavaraa myyvästä isosta rautakaupasta ja ihmettelen ettei se ole auki kesäsunnuntaisin, kun porukka aivan varmasti tekee terasseja, aitoja, sun muita remppahommia. Tuohtuneena käänsimme auton kohti Ikeaa. Jotain remppa-asioita olisi pakko saada kohta etenemään. Keittiö siis ihana ekana.

Kotiin löytyi uudet tyynynpäälliset ja muutama sävyyn sopiva lasiesine, pieniä maljakoita. En olisi tarvinnut yhden yhtään kippoa tai kuppia lisää, mutta joku väripari noille tyynyille oli saatava. Tyynyjen beiget sävyt istuvat täydellisesti sohvaan ja käkkyräiset pähkinäpuunoksat ja valkoiset tekstiilit ja kalusteet tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Ei se paljoa tarvitse, 23 euroa tässä tapauksessa, kun pieni ilmeenpiristys syntyi. Olen ollut super laiska tekemään "tässä kodissa" enää yhtään mitään. "Uutta kotia", eli remontin jälkeistä ilmettä odottaa jo niin kovin, ettei kiinnosta enää päivittää nykyistä ilmettä pätkääkään.

       kollaasi%2017.5.jpg

Ja ei. En jaksanut silittää tyynynpäällisiä, ryppyyn ne menee kuitenkin vielä saman illan aikana? :)

       kollaasi%2017.5.14.jpg

Sininen väri ei ole mieleeni, mutta kun siihen sekoittaa vähän vihreää, niin johan toimii meikäläisellekin! Ikeasta löytyi jotain pientä somistusta keittiöön, mutta luulenpa, että palaan niihin heti, kun keittiöprojekti nytkähtää eteepäin. Toivottavasti huomenna tapahtuu jotain, kun lähdemme Bauhausiin. Työtasot olisi kiva löytää!

Loppuillan minä kulutan sohvalla rentoutuen. Mies valmisti juuri ihanaa grilliruokaa ja seuraavaksi aion palkita itseni kylmällä valkoviinillä ja suklaalla! Ah!

Nauttikaahan tekin elämästä <3

B