Tein pitkästä aikaa muutamia vaateostoksia. Maaliskuisen Nykin reissun jälkeen langetin itse itselleni ostolakon, mutta kesäilmojen saapuessa vaatekaappi huusi paria kevyttä puseroa. Pidin ostoksilla mielessä myös ystäväni pian koittavat valmistujaiset, mutta siitä myöhemmin lisää!

Käytän selvästi enemmän valkoisia vaatteita kesällä kuin talvella. Jotenkin kalpea iho ei kaipaa valkoisen vaatteen korostusta, mutta kesällä päivettyneeseen ihoon ei mikään sovi niin ihanasti, kuin valkoinen vaate! Viimeisimpänä valkoisena vaateostoksena Lindexistä huippulöytö!

                         valk.%20pusero%202.jpg

Olen vasta hiljattain ymmärtänyt minkälaiset vaatteet sopivat parhaiten kropalleni. Olen 170 senttinen  ja minulla on pitkät koivet. Yleensä pariksi pitkille koiville tulee lyhyt selkäranka, mutta kun minulla on sekin pitkä! Suurin osa "normaalipituisista" paidoista on minulle lyhyitä. Annas olla jos nostan kädet ylös niin napahan sieltä vilkkuu. Oikeasti melko ärsyttävä ongelma. Jos raajojen pituudella on siunattu, niin se mitä puuttuu on tiimalasivartalo, jossa vyötärö olisi kuin Marilynilla konsanaan. Oma vyötärölinja on enemmänkin suora kuin kurvikas, joten käytän vanhaa ohjenuoraa "korosta sitä mikä on hyvää ja peitä sitä vähemmän edustavaa". :)

                              valk.%20pusero%201.jpg

Kauniisti laskeutuvat puserot ovat nykyisin mieleeni. Suorat, laskeutuvat puserot. A-linja leventää minua, samoin rintojen alle tulevat saumat, jotka antavat kroppaani heti illuusion +20 kilosta. En myöskään tykkää käyttää helmasta pussittavia vaatteita, niillä on minuun sama efekti. On tosi tärkeää pukeutua omalle kropalle sopivasti ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, aika moni pukeutuu vaatteisiin, jotka eivät oikeasti istu hyvin päällä. Ainakin itsellä on erittäin epämiellyttävä olo koko päivän, jos päälle on valikoitunut jotain huonosti istuvaa vaatetta. Sitten niitä kiskoo ja repii päällään koko päivän, joka menee ihan pilalle vain yhden vaatteen takia ja olo on kaikkea muuta kuin itsevarma. Siksi kiinnitän tänä päivänä erittäin paljon huomiota siihen, että mikä minun vartalomallilleni oikeasti sopii - mitä korostan, mitä piilotan. Ihan kuin olisin vasta yhtäkkiä tajunnut oman kroppani mitat ja muodot :)  Korostan mielelläni hoikkia koipiani tiukoilla housuilla tai lyhyillä helmoilla. Yläosasta korostan mieluummin hartioita, kaulaa tai etumusta kuin sitä olematonta vyötäröä. Puseroista tai mekoista parhaiten käyvät ne nätisti omalla painollaan laskeutuvat yläosat.

                    puuteri%203.jpg

Henkkamaukasta löytämäni puuteriroosan sävyinen satiinimainen pusero on sekin noussut suosikikseni. Näyttää kivalta valkoisten farkkujen tai caprien kanssa, toimii myös hyvin mustien pillien kanssa. Tuohon kun vaihtaa mustan kynähameen tilalle niin sitten ollaan jo aika virallisella linjalla, jota harvemmin onneksi joudun töissäkään enää vetämään. Vuosikausia jakuissa pyöriminen on jättänyt traumoja:)        puuterikollaasi.jpg

Tällaisiä vaate- ja vartalopohdintoja tänään... :) Kelien on luvattu taas kylmenevän, joten jotain pidempää lahjetta ja neuletakkia on taas alettava kaivamaan esille. Minä kun ihastuin näihin helteisiin...

Blondi

PS: Keittiöprojekti on edennyt hurjaa vauhtia - jos hyvin käy, saan jo illalla teille maistiaisia!!