New Yorkin reissulta helmikuussa ostamalleni Michael Korsin anorakille on jälleen ollut käyttöä. Viimeisen muutaman päivän aikana taivaalta on tullut milloin vettä, milloin rakeita ja ilma on ollut kylmä.

Takki on noussut ihan suosikikseni! Se on rento, mutta siisti ja sopii näin ollen täydellisesti omaan tyyliini pukeutua. Luvassa siis jo ajat sitten lupaamiani kuvia anorakista päälläni.

takkikollaasi%201.jpg

Takki on ollut todellinen löytö myös hintansa puolesta. Ihan samaa takkia en ole pikaisella googlettelulla löytänyt Suomen kamaralta, mutta Stocka myi Korsin saman näköistä anorakkia hintaan 235 euroa. Minä maksoin Century 21 -outlet myymälässä takista 70 euroa. Now that's what I call a bargain!

Kultaiset yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen Korsin ruskean nahkalaukun kanssa, joka sekin jäi Nykin reissulta käteen Korsin outlet myymälästä.

takkikollaasi%203.jpg

Takin kaverina lempparifarkut - myöskin reissusta ostetut Guessin farkut. Ne ovat ihanan nuhjuisen näköiset! Huivi on muistaakseni Stockan omaa Global -mallistoa ja ikivanha. Raitapaita taas takuuvarmaa Henkkamaukka trikoota, joskin Times Squaren myymälästä ostettu. Kyseinen trikoopaita oli yksi niistä parista peruspaidasta, jotka oli pakko ostaa reissun päältä kerrospukeutumisen ja näin ollen lämpimänä pysymisen mahdollisuutta lisätäkseni. (Kuvausrekvisiittana käytetty myös lattialla lojuneita koirien leluja;)

Säätiedotus ei lupaa sen parempia kelejä vieläkään, joten taidanpa kulkea tämä takki niskassa töihin ensi viikolla useamman kertaa.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa:)

Blondi