Uutta ilmettä eteiseen olen kaivannut pitkään. Tällä hetkellä se ei toimi halutulla tavalla ja etsimmekin parhaillaan peilikaapin ovia, jotka saisi tilattua mittojen mukaan olemassa olevaan kaapinrunkoon. Peiliovien myötä voisimme luopua seinällä roikkuvasti kokovartalopeilistä ja vapauttaa näin ollen seinäpinta-alaa tarpeelliselle laskutasolle, jota eteisemme selvästi kaipaa. Olen kyllästynyt siihen, että lähin laskutaso eteis-keittiöakselilla on ruokapöytä ja se on peitossa milloin mistäkin roinasta; aurinkolaseista, päivän postista, hanskoista, avaimista, mitä nyt ihmisellä on kädessään kotiin tullessaan.

eteinen.jpg

Seinä, johon uutta sivupöytää kaavailen, on tummanharmaa. Valkoinen kaluste on mielestäni ainoa oikea vaihtoehto. Tämä ihastuttava ja myös mitoiltaan täydellinen lipasto on mielestäni söpö mustine vetimineen. Eteinen on keittiön kanssa yhtä tilaa ja keittiöhän on parhaillaan muutoksen kourissa. Haluan eteisen ja keittiön olevan sisustukseltaan ja väritykseltään samaa perhettä, joten olen valinnut tuotteita, jotka istuvat keittiönkin uuteen ilmeeseen.

Granitin matto lipaston edessä näyttäisi aika kivalta, samoin heidän iso musta kori beigeillä raidoilla. Tästä ajattelin lehtikoria, johon ne postitkin voisi heittää (tai tuolle lipaston alatasolle, joka oli muuten ehdoton kriteeri!).

Ikean tauluhyllyä seinälle ja siihen juliste, johon ihastuin, sillä se kertoo haaveiden toteutumisesta ja minähän kannatan täysillä sitä asiaa! :) Julisteen voisin laittaa puunvärisiin kehyksiin.

Ikean pieni pöytävalaisin löytyy jo omasta takaa valmiiksi ja sen ajattelin eteiseen, kunnes Block joskus ilmestyy kotiimme.

Somisteeksi jotain vihreää, mielellään muratin muodossa ja lämmintä puunsävyä koriruukusta, sillä samaista lämnintä puuta on nyt myös keittiössä.


Tämän tyyppisistä tavaroista syntyisi mielestäni kiva ilme eteiseen! Tänään on taas tiedossa reissu Ikeaan - viimeisiä täydennyksiä keittiötä varten vielä pitää hankkia. Helatorstai meneekin sitten keittiötä viimeistellessä, mutta sitten se on valmis! :)

Blondi