Näin se on Blondikin päätynyt Pinterestin ihmeelliseen maailmaan! :) pin.PNG
Pinterestissä olen toki vieraillut aiemminkin hyvin monta kertaa ja omistanut tilin siellä jo pitkään. En silti ole ollut kovin ahkera pinnaaja todellakaan ja lähinnä tyytynyt katselemaan inspiroivia kuvia niiden pinnailun sijaan. Lähtökohtaisesti pidän Pinterestiä oivana paikkana tehdä itselle kivoja muistiinpanoja kuvien muodossa. Toisaalta sosiaalisen median monet muodot saavat joskus hämilleen - pitääkö se tili olla joka tuutissa nykyään? 

Pinnailu on kieltämättä mukavaa puuhaa ja olisi kiva, jos aikaa siihen löytyisi enemmän! Ehkäpä kesän koittaessa meikäläisenkin kalenterista vapautuu lisää aikaa muulle elämälle ja harrastamiselle, kun koulu on saatettu ensin kunnialla loppuun! Pinnailen tällä hetkellä kuvia minulle pinnalla olevista asioista, kuten kattaukset (pääsiäinen tulossa!) ja kuvia wc-tiloista, josta jo aiemmin tänään postasin remppa-ajatuksia.


Tervetuloa siis seuraamaan blogiani myös Pinterestin puolelta: www.pinterest.com/checklistB

Tähän päättyykin tämä viiden kuvan sarja arkikuvahaasteesta. Tarkoituksena on siis ollut postata viitenä perättäisenä päivänä kuva arkielämästä ja samalla haastaa mukaan aina joku uusi bloggari.

Viimeisen kuvan kunniaksi haastan mukaan Little B:n Little Big Things -blogista! :)B