Vaikka ulkona on ollut harmaata ja kosteaa koko viikonlopun, kotona on ripaus auringonväriä, vehreää juuri kasvanutta vihreää ja keväisiä elementtejä pääsiäisomisteiden myötä!

IMG_3278.JPG

IMG_3273.JPG


Olenkin jo tainnut mainita, pääsiäinen on joulun jälkeen suosikki pyhä. Ihan yhtä massiivisia koristeita, valmisteluita tai ruokia ei pääsiäisenä väännetä niin kuin jouluna, mutta kyllä kotiin ilmestyy pieniä somisteita ja keväistä ilmettä ja ruokaa tarjotaan ystäville ja siihen panostetaan kunnolla.

IMG_3272.JPG


Pajunkissat ovat tänä vuonna aikaisesta ilmestyksestä johtuen olleet super isoja ja vähän niistä se söpöys on ollut kaukana. Löysin kuitenkin tyttären ratsastustallin liepeiltä pari viikkoa sitten pieniä kissoja. Laitan ne aina maljakkoon ilman vettä. 

IMG_3302.JPG

Vihreitä lehtiä pukanneet oksat saivat nekin pieniä munia oksilleen.

IMG_3436.JPG

IMG_3438.JPG

IMG_3439.JPG

Nuo sopöt munat löytyivät parilla eurolla Tigerista. Aika passeli korvaaja tuosta Tigeristä on Tiimarille tullut! Siellä on vaikka mitä kivaa sälää! :)

IMG_3441.JPG

Tästä palmusunnuntaista on puuttunut virpojat!!

Meidän pienelle tielle ei ole eksynyt yhtään virpojaa tänään ja se on lievä pettymys, sillä varauduinhan noitien tuloon suklain ja olin toivonut ihania vitsoja maljakkoon laitettavaksi. Voi miten kurjaa... lähitienoolla ei taida asua niin pieniä enää, että virpomisiässä olisivat. Viime vuonnakaan ovella ei tainnut käydä kuin kaksi pientä noitaa, että vähiin käy!

Palmusunnuntain kunniaksi uunissa kypsyy paisti! Lisukkeeksi tulee valkosipuliperunoita ja kurkkupikkelsiä. Ehkä pari kananmunan valkuaista protskupuolen lisäämiseksi heitän kylkeen. Jälkkäriksi luvassa nami-nami rahkaa! :)


Edessä on aivan ihana viikko! Pari päivää koulua, jossa viimeinen käytännön koe. Toivottavasti viimeisen tentin tulokset saadaan myös! Torstaina minä siirryn jo tiukasti pääsiäisen viettoon ja aion levätä ja syödä hyvin, myös herkkuja! :)


Ihanaista palmusunnuntain iltaa <3
Blondi