Aika harvoin sitä huomaa ihastelevansa letkua. Kaupassa.

Nimittäin puutarhaletkua:)

Herra Stockmann (joksi minä sitä tavarataloa nimitän) myy puutarhaosastollaan nimittäin sen näköistä letkua, että nopealla sivusilmäyksellä luulisi olevan kyseessä joku kallis design-laukku! Tuon näköinen lieneekin letkujen Louis Vuitton!

20140425_121604.jpg

Tulee meinaan puutarhanhoitoon ripaus tyylikkyyttä, vai mitä tuumaatte?? 

musta.jpg

 Hintaa näytti olevan karvan vajaa 100 euroa. Siis todellakin letkujen Louis Vuitton!


Lauantaiaamu lähti käyntiin aamujuoksulla aurinkoisessa säässä. Iltapäivää jatkettiin kaverin pihalla pienen piknikin muodossa; kana-mozzarellasalaattia ja piccolo-pullot Fresitaa, jälkkäriksi lakritsijäätelöä, ah! :)

Ilta  sen sijaan jatkunee takapihalla pieniä virityksiä tehden. Ne liittyy koiriin, naruun ja nurmikon kasvamiseen.


Mukavaa lauantaita!

Blondi