Tänään on neljännen päivän arkipuuhia tässä haasteessa menossa. Alkuilta paahdettiin kouluhommien kanssa lopputyön piirustuksia hinkaten. Enää yksi pieni pohjapiirustus tekemättä ja sitten se on kuulkaa herran haltuun! :)

Jo jokunen viikko sitten keräämäni (tyttären mukaan ne ällöttävät!) risut, siis ihan tavalliset risut ovat alkaneet tekemään hiirenkorvia! Jossain on jo isompia korvia, toiset vasta pilkistää.IMG_3360.JPG


IMG_3369.JPG


Rairuohot pitäisi kylvää. Toiset versiot nimittäin. Kylvin jo yhdet aivan ihmeelliset pienet siemenet, jotka eivät näyttäneet niiltä tavallisilta ja eihän niistä nyt mitään tavallista tullutkaan. Osa rehottaa ja osa on täysin kaljua multaa. Pakko laittaa uudet tulemaan, edelliset on melko säälittäviä... :)IMG_3371.JPG
Että ei tästä meikäläisen normi-arjesta mitään luksustarinoita kehitellä, mutta se tuskin tämän arkikuvahaasteen tarkoitus olikaan. Neljännen postauksen kunniaksi haastaan mukaan J:n White&Black -blogista postaamaan viitenä perättäisenä päivänä kuvan arkielämästään ja haastamalla samalla mukaan aina jonkun uuden bloggarin!Maanantai-illan jatkoja!
Blondi