IMG_3139.JPG


IMG_3142.JPG
Joka kevät se tulee. Jonkun asteen kyllästyminen kaikkeen kotona olevaan.

Tuleva remontti aiheuttaa osittain tämän. Mikään ei tunnu enää kivalta tai samalta. Tekee mieli uusia vähän kaikkea.IMG_3163.JPG


IMG_3164.JPG


Mustavalkoisuus keittiössä tökkii sekin. Olen kovasti ajatellut mitä tuleva valkoinen lattia saa aikaan. Valoisuutta. Raikkautta. Viileyttä? Pitäisikö sitä kompensoida lämpimällä puunsävyllä? Esim. keittiön tasoilla?

IMG_3181.JPG
Valkoinen taso voisi vaihtua esim. teemukissa esiintyvään lämpimään sävyyn. Tammea?

IMG_3148.JPG

Plumen sen sijaan viehättää suuresti vieläkin. Olen silti miettinyt, jos kovaa kirkasta valoa pehmentäisi korimaisella varjostimella. Valo suodattuisi siitä varmasti kivasti...IMG_3152.JPG


Mustavalkoiset DIY-kaakelinikin vähän mietityttää. Ja jos ei aiemmin ole tullut puhetta, kaakelit ovat tosiaan oikeasti täysin valkoiset. Viime keväänä halusin vähän ryhtiä lookkiin ja piristin ilmettä dc-fix kalvolla. Vanhemmat luulivat, että olemme laatoittaneet välitilan uudelleen :)

IMG_3171.JPG


Ikivanhat Pentikin leipälaudat ovat keittiön must-tavara. Niitä käytetään huushollissa päivittäin ja niistä en luovu, vaikka ne ovat kolhiintuneet ja naarmuuntunut. Ne vaan tuntuu sitä kivoimmilta!

IMG_3154.JPG

Harmaa maali keittiössä sen sijaan viehättää edelleen. Verhoista laitan omaa postausta, on sen verran isompi ratkaisu niiden suhteen.

Vielä on hetki aikaa miettiä mihin suuntaan kodin sisustusta lähtee rakentamaan. Haluan yksinkertaista ja selkeää linjaa. Selvästi kaipaan jotain hiukan lämpimämpää, joskin valoisaa ja avaraa edelleen. Monta asiaa on jo ratkaistu, mutta vielä pari asiaa mietityttää. On niin paljon kerralla päätettäviä asioita. :) Haluan tehdä kestäviä ja pitkäaikaisia ratkaisuja ja valintoja.

Asialista rempan suhteen sen kun kasvaa. Pakko varmaan listata ylös mitä kaikkea olen alkanut haikailemaan! :)
Tuleeko muilla totaalikyllästymisiä keväisin?
 
Blondi