IMG_2802.JPG
IMG_2801.JPG


IMG_2795.JPG


Vuoden eka narsissi pääsi sylinterivaasiin. Minä tykkään noista juurista, tytön mielestä ne ovat oksettavat. :) Halusin kotiin jotain risuja suureen lattiamaljakkoon ja kipaisin metsän reunaan puukon kanssa. Tyttö oli huolissaan, ettei kukaan vaan nähnyt kun raahasin noita älyttömiä risuja kotiin. Raahaan kuulemma aina kaikkea epämääräistä metsästä kotiin :)

Oksettavat juuret ja älyttömät risut. Hmmm... no, onneksi minä sentään pidän niistä! :)

IMG_2777.JPG

IMG_2788.JPG
Vaaleanpunainen sai väistyä. En jotenkaan jaksanut sitä yhtään. Palasin takaisin mustavalkoiseen ilmeeseen ja heti tuli sellainen rauhallinen, kotoisa olo :)

IMG_2778.JPG


IMG_2781.JPG

Odotan jo innolla pääsiäistä. Se on joulun jälkeen lempivuodenaikani ja lempijuhlani. Meillä on aina illallisvieraita ja kattaan pöydän pääsiäisen mukaisesti. Mitähän tänä vuonna keksisi...?

IMG_2804.JPG

IMG_2806.JPG

Nojatuolin ei niin valkoinen päällinen sai uuden ilmeen päälle heitetystä kaitaliinasta. :) En pitänyt tuosta keittiön pöydällä ja se lojui kaapissa jonkun hetken. Nyt se näyttää tosi hyvältä nojatuolissa. Tuoli saa uuden kodin äidiltäni rempan yhteydessä. Meillä ei ole enää uuden suunnitelman mukaan tilaa tuolle.

IMG_2783.JPG
Tauluhylly sai myös mustavalkoisen ilmeen. Nyt tuossa hyllyllä on jo tapahtunut muutoksia ja vanhojen tilalle on tullut Nykin tuliaisia. Niistä myöhemmin lisää! :)

IMG_2807.JPG

IMG_2811.JPG
En malta odottaa remonttia. Kodissa on niin monta kohtaa, jotka saavat niskavillani pystyyn. On osia, jotka ei toimi ja osia jotka ärsyttää suunnattomasti (lattia!!). Pitäisi varmaan jossain kohtaa oikein listata (siinähän olen hyvä!), mitkä kohdat toivoisin uusiutuvan rempan yhteydessä. Nälkä kasvaa syödessä ja ihan kaikkeen ei varmaan ole mahdollista puuttua suureksi paisuvan budjetin takia, mutta ainahan sitä haaveilla saa...

Blondi