Tässä tämän päivän taidepläjäys!IMG_2753.JPG


IMG_2760.JPGKynsilakka on tuo normaali tapa maalata kynsiä. Viime kerralla kynsihuollossa kynsiini tehtiin kuitenkin pieni taideteos ihan akvarelliväreillä!IMG_2764.JPG

Kauneusstudio Pinkin Katja on oikea velho loihtimaan kynsiin mitä ihanampia koristuksia. Viimeisimpänä taiteenlajina hän on lisännyt koristelurepertuaariinsa akvarellivärit, joita yleensä taulujen maalaamiseen käytetään. On muuten herättänyt melko positiivista vastaanottoa nämä kynnet! 
IMG_2758.JPGPäällä on geelilakka, joka on kovetettu UV-valossa. Näin ollen nämä maalaukset pysyvät nätisti kolhuilta ja kulumilta turvassa vaikka seuraavaan huoltokertaan tai kunnes päätän ottaa ne pois asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Jälkimmäistä tuskin tapahtuu :)


Eikö olekin aivan ihanaa, kun maailmassa on lahjakkaita ja taiteellisia ihmisiä!?


Blondi


(tämä ei ole maksettu mainos)