Haasteen maaliskuinen kuva on pari päivää myöhässä julkaisuajankohdasta. Kuva tosin napattiin ihan oikeana päivänä, eli lauantaina. Mikä ihana, ihana keväinen sää silloin olikaan! Aurinko paistoi heti aamusta, ulkona oli lämmintä ja tiet kuivat. Oli pakko kaivaa tennarit jalkaan ja ai kuinka ihanaa oli tallustella pienissä ja keveissä kengissä! Testailin myös uutta Michael Korsin takkiani ja voi vitsi, miten hyvältä tuntui keväinen anorakki villakangastakin sijaan - ihanaa!

Haasteeseen ei enää montaa kuvaa tarvita! Tässä maaliskuun kuvassa on aivan selkeä keväinen fiilis! Vaikka lunta on viime viikkoisen aivan tajuttoman talvimyräkän jälkeen, se on hiipumassa kovaa vauhtia pois. Tänä aamuna siitä oli enää aavistus jäljellä.

maalis+13.jpgTiedättekö mistä tietää, että on kevät? No siitä, kun aurinko on niin superkirkas ja saa valkoisen lumen hohtamaan kilpaa kanssaan! Arskat on tarpeen! Mikä parasta, aurinko jo lämmittää ja antaa lupausta ihanista kesäpäivistä! Niitä odotellessa!

Tässä vielä minikollaasi kuukausien varrelta:


kollaasi.PNG

Tuo joulukuun kuva (ylärivin vika kuva) on kyllä säälittävä. Kyllä joulukuussa olisi pitänyt olla alarivien kahden ekan kuvan näköistä maisemaa. Huomaatteko kuitenkin viimeisessä kuvassa sen kirkkaan auringon, joka selkeästi puuttuu kahdesta edellisestä lumisesta kuvasta... jep, se aurinko juuri! Se on tullut jäädäkseen taas useammaksi kuukaudeksi. Miten mahtavaa!


Blondi :)