Piipahdin eräänä päivänä Iso-Roballa asioilla ja satuin ohikulkiessani näkemään tämän kukkakaupan. Olin juuri aikeissa ostaa kotiin taas kukkia, kun liike osui sopivasti kohdalle. Ja voi ihanuus, mikä kukkakauppa se olikin, Living Room nimeltään.

20140214_121219.jpg


Valoisa ja raikas tila, ihanasti kalustettu ja kauniisti sommiteltu. 
Kyllä hivelee tämän esteetikon silmää...! Hortensia on muuten yksi suosikkini.


Kivoja pieniä yksityiskohtia täynnä. Tästä tuli uusi suosikki-kukkakauppani.

20140214_121106.jpg


Olen vaativa asiakas kukkakaupassa. En osta mitä tahansa, enkä liki main koskaan valmiita kukkakimppuja. Tiedän aina mitä haluan, joskin otan tottakai ammattilaisen vinkkejä vastaan. En oikeastaan pidä suureellisista kukkakimpuista, vaan huolettomat, vähän sinne päin -tehdyt asetelmat ovat enemmän mieleeni. Itse harrastan eniten muutaman kukan käyttöä. En voi sietää ohuita, roikkuvia heiniä tai niitä "perusvihreitä", joita aina tungetaan joka paikkaan mukaan. Jos vihreää on pakko ottaa mukaan, suosin itse jotain isoa peikonlehteä tai vastaavaa yksittäistä isompaa vihreää. Vakio kukkakaupassani myyjät jo tietävät olla ehdottamatta niitä heiniä. :) Myös harsokukka saa vilunväreitä aikaan, mutta joskus se sopii melko yksinkertaisella ja mitäänsanomattomalla olemuksellaan joukkoon.

IMG_1340.JPG


Mukaani tästä ihanasta Living Room -kukkakaupasta valikoitui kolme vaaleanpunaista jaloleinikkiä ja myyjän suosituksesta niiden kaveriksi pieni valkoinen ruusu. Ne vilahtivatkin jo tässä kevään väri -postauksessa. Yksinkertaista ja kaunista. Ihan juuri minun tyylistä.

IMG_1336.JPG

IMG_1333.JPG


Suosittelen käymään kyseisessä kukkakaupassa, pidin nimittäin myös palvelusta oikein paljon :) Minä ainakin piipahdan siellä toistekin!


Blondi(postaus ei ole maksettu mainos)