Uskomatonta, mutta tämän vuoden ensimmäinen kuukausi on taputeltu päätökseen. Näin hurahti tammikuu ohitse ihan tuosta noin vaan! IMG_1059.JPG

Töissä on ollut melkoista hässäkkää uutta vuotta käynnistellessä ja uusia tehtäviä oppiessa. Myös opinnoissa alkaa olemaan kiireisimmät ajat käsillä; tällä hetkellä lautasella on purtavaa enemmän kuin tarpeeksi: tenttiin lukua, koulun messuosaston suunnitteluprojektia, näyttötyön suunnittelua myymäläuudistuksen merkeissä ja 3D-mallinnosten piirtämistä ja portfolion tekemistä. Lisäksi pari suurempaa tehtäväkokonaisuutta, joita minä suoritan harjoittelijana mm. sisustus- ja vaateliikkeissä, on työn alla koko ajan.
IMG_1077.JPGHuh. Marssitahti on melkoinen ja olen todennut, etten pysty ajattelemaan edessä tai parhaillaan käynnissä olevaa työmäärää, sillä muuten alkaa heikottaa. Yritän painaa arkipäivisin kouluhommia töiden jälkeen ja pyhittää viikonloppuja levolle tai muulle mielekkäälle tekemiselle, muuten ei jaksa. Kyllä niitä kouluhommia on pakko tehdä välillä viikonloppuisinkin, mutta nyrkkisääntönä olen yrittänyt pitää sitä, että aikaa lepäämisellekin jäisi.


IMG_1074.JPG


Vuosi on kuitenkin vierähtänyt mieleisten opintojen parissa tosi nopeasti ja on ihan uskomatonta ajatella, että homma on kääntynyt viimeiselle loppusuoralle! Tänä viikonloppuna on pakko yrittää lukea tenttiin, mutta ajattelinpa leipaista ensimmäistä kertaa gluteenittomia sämpylöitäkin, saas nähdä kuinka siinä hommassa käy! :)

Viikonlopun kunniaksi päivitin kevään muotiväriä Radiant Orchidia mukaillen olkkarin pöydälle kukkia ja kynttilöitä.


IMG_1075.JPGTäällä aletaan keittelemään lihakeittoa ja lämmittämään saunaa. Illemmalla telkkarista vähän Putousta :) Hyvää viikonloppua!


Blondi