Minä rakastan harmaata väriä. Sisustuksessa, vaatteissa, astioissa, kaikessa. Olen pitänyt varmaan lokakuusta lähtien harmaa-valkoista sisustusta kotona pienillä muutoksilla sitä aina välillä piristäen. 

pinkki%25C3%25A4.png

Perjantaina tulin töistä kotiin ja alkoi ahdistaa. Ulkona on ollut harmaata monta päivää putkeen ja taivasta on peittänyt sumukerros. En enää kestänyt harmautta kotona, joten ennen kuin kerkesin edes työvaatteita kotivermeisiin vaihtaa, kiskoin vauhdilla sohvatyynyjen harmaat tyynynpäälliset pois, keräsin harmaat viltit kaapin perälle ja raikastin valkoista vaaleanpunaisella. Juuri toissa viikonloppuna ajattelin, että en halua vielä  keväisiä värejä kotiin. Mieli muuttui nopeasti.

kukkia.png


Heti on helpompi hengittää, kun harmaa väistyi raikkaamman tilalta. Sen ei tarvitse olla suuri juttu - vähän vaaleanpunaista sinne tänne, niin ilme muuttuu :) Herkkä kukkakimppu pöydälle ja se on siinä.

kukat.png


Viikonloppu oli ja meni lopputyön parissa. Lauantaina saimme pohjatyöt, eli tilan tyhjennyksen, siivouksen, teippaukset ja pohjamaalaukset tehtyä. Sunnuntaina aamu alkoi värimaalikerroksia vetäen. Ilta kahdeksaan mennessä tila oli valmis kalusteineen, tuotejärjestelyineen ja somisteineen päivineen. Siitä tuli uskomattoman hieno, vaikka itse sanonkin! Ei mennyt 20 tunnin suunnittelutyö hukkaan, sillä kaikki meni juuri niinkuin pitikin ja tilasta tuli juuri sellainen, kuin mitä olin sen 3D-mallinnoksiin piirtänyt.

Olo on todella väsynyt, polvia särkee ja selkä ja käsivarret on jumissa. Tietää tehneensä viikonlopun fyysistä duunia. Henkinen olotila on taas mitä mainioin! Lopputyö on nyt suurimmalta osalta tehty ja molemmat osapuolet, niin minä kuin liikkeen omistaja, olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Ihan mahtava fiilis! :)


Mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseen, eli keväisiin väreihin, oli ihana tulla eilen illalla väsyneenä kotiin, kun kotona odotti pirteät ja raikkaat värit. Ne tuovat niin paljon piristystä ja mieliala nousee heti asteen paremmaksi :) Jostain syystä vaaleanpunainen on aina ollut omaan mieleen tosi paljon.


Mitkä värit kuuluu teidän kevääseen?

Blondi