Tämä viikonloppu hurahti ohitse silmänräpäyksessä. Eilen kello herätti kouluun seitsemältä aamulla ja seitsemän tunnin ahkeroinnin jälkeen jäi pari tuntia aikaa käydä suihkussa ja valmistautua illanviettoon ystävien luona.

Keräännymme samalla porukalla yhteen muutaman kerran vuodessa ja yleensä tapaamme brunssin merkeissä. Tällä kertaa kyseessä oli illanvietto ja jos kerron, että kömmimme kotiin neljän maissa aamuyöstä, niin ilta on varmasti ollut silloin onnistunut! :) Olin luvannut valmistaa herkullista intialaista Butter Chickeniä, josta juuri postasin blogiinikin reseptin. Jälkkäriksi oli herkkuja jos jonkinlaista ja minuakin hemmoteltiin ruokavaliooni sopivalla mutakakulla. Herkun kruunasi sitruunalla maustettu mascarponevaahto ja appelsiiniliköörillä maustetut vadelmat - nams!
mutakakku.jpg

Liian nopeasti kuluneesta viikonlopusta tuli kuitenkin viimein valkea, kun lauantaina päivällä taivaalta alkoi vihdoin leijailla lunta. Mikä ihana valo tuli sen mukana! 
IMG_0419.JPG

Ei sitä lunta paljoa ole, ihan hentoinen verho, mutta se riittää tuomaan valoa tähän pimeyteen ja pidentämään päivää parilla tunnilla.


IMG_0421.JPG

Olisin halunnut lähteä ulos metsään kävelemään ja räpsimään kuvia lumisista maisemista. En kuitenkaan pääsyt takapihaa pidemmälle, sillä tällä hetkellä olen parin viikon liikuntakiellossa ja ylipäätään liikkuminen pitäisi pitää minimissä. Olen saanut rasitusperäisen hermotulehduksen oikeaan jalkaan ja käveleminen on lievää ontumista. Kipu pysyy loitolla lääkekuurilla. Nyt pitäisi malttaa ottaa iisisti, että jalka tulee kuntoon ennen NYCin reissua...siellä kun kävelemistä ei voi, eikä halua välttää.


IMG_0425.JPG

Mittari näyttää yhdeksää miinusastetta ja eilen laitoin ensimmäistä kertaa toppatakin päälle tänä talvena. Takapihan puksipuu on tähän asti pärjännyt ulkona mainiosti, saa nähdä miten nämä pakkaset sitten vaikuttaa.


IMG_0427.JPG


Tässä iässä valvominen ja jokunen lasi viiniä tuntuu nykyään aika rajusti :) Onneksi tämän päivän on saanut vain olla ja möllöttää. Boksissa on paljon nauhoitettuja ohjelmia, joita ajattelin loppuillan tuijotella. 

Rentoa sunnuntain jatkoa,
Blondi