Joulu on kadonnut kodista lopullisesti, kun kuusikin sai lähtöpassit eilen päivällä. Muun joulun olin jo korjannut ennen uutta vuotta pois. Alakerran ikkunoissa on vielä valaistut sydänkranssit, niitä en raaskinut vielä riisua, sillä tuo ulkona jatkuva pimeys on yritettävä taltuttaa edes jollain valonlähteillä. Vaikka lumi puuttuu, kotona saa silti olla vielä talvista ja pehmeää.

Uutta kameraakin testaillaan parhaillaan. Kaikkia toimintoja en osaa vielä käyttää edes, on niin hieno peli edelliseen verrattuna! Olenkin vakavissani harkinnut jotain kurssia, jotta opin hyödyntämään kameran toimintoja.

IMG_0291.JPG

Raidalliset tyynynpäälliset ja tuo harmaa-valko kuviollinen ovat HM Homesta. Koska kaapissa ei ollut mitään kivaa muka, kävin pyörähtämässä nopeasti Home-myymälässä. Tuo ihana Ofelia-huopa on Ikeasta. Se tarttui matkaan lauantaina. Ihanan pörröinen ja pehmoinen ja se valkaisi mukavasti tuota sohvaakin, josta en malta päästä eroon ensi kesänä. 

Tuli taas niin paljon avarampi fiilis olkkariin, kun kuusi lähti ja nojatuoli pääsi takaisin omalle paikalleen portaiden alle tuosta ikkunan edestä.  


IMG_0299.JPG

IMG_0290.JPG

Mies toi perjantaina kotiin neljä (!) kimppua tulppaaneja. Oli heti pakko miettiä mitä pahaa nyt on tehty:) 

IMG_0309.JPG

IMG_0333.JPG
Meidän hauvat osaa myös arvostaa pehmoisia päiväunia...

IMG_0323.JPG

IMG_0314.JPG

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, leppoisaa sunnuntaita kaikille! Onpa ihanaa, kun huomenna on vapaapäivä! :)

IMG_0318.JPG

Blondi