rullat.jpg














PORORIESKARULLAT (GLUTEENITON) n. 24 kpl


3 kpl rieskoja
100 g kylmäsavuporoa
1 prk Philadelphia tuorejuustoa
tuoretta timjamia
mustapippuria


Pilko poronliha pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi
Sekoita pilkottu liha, tuorejuusto ja mausteet keskenään sekaisin
Mustapippuria ja timjamia maun mukaan

Levitä poronliha-tuorejuustoseos rieskojen päälle
Rullaa rieskat ja leikkaa parin sentin paksuisia paloja
Asettele lautaselle tuoreiden yrttien kera
 Nauti!


Nämä rieskarullat ovat superhyviä! Näitä siis tarjoilin fingerfoodina viime viikonlopun pikkujoulu-illallisilla. Vilja-allergiastani johtuen tein rieskat Moilashyvän gluteenittomiin rieskoihin, eikä vieraatkaan maistaneet mitään eroa tavallisiin :) Olen myös kala-allergikko, joten muiden herkutellessa kalaa joulupöydässä, minä vetelen yleensä näitä rieskarullia. Sopii myös joulupöytään siis erinomaisesti!

Kokeilkaa, tosi hyviä ja nopea valmistaa!
Blondi