Piti postailla kyllä ihan muista aiheista, mutta ihan pientä riemua tämä ihmislapsi nyt kokee, sillä taivaalta tupruttaa lunta! Eikä edes mitään jalkarättejä, vaan isoja hiutaleita, ihka aitoa lunta, joka jää maahan! Jippii! :D

Pientä talvea on tullut myös olkkariin lisää. Laitoin suureen lattiamaljakkoon huurteisia ja kimalteisia oksia, joihin ripustin lasisia tähtiä. Ne näyttää ihan pakkaskiteiltä. Nyt ne sopii hyvin myös tuohon ihanaan valkoiseen vaippaan ulkona!

oksa+2.jpg


oksa+1.jpg


oksa+4.jpg

oksa+3.jpg

Nyt kun likimain pysytään nollan alapuolella ja hauvojen tassut ovat harvemmin kuraiset, uskalsin ottaa valkoisen maton takaisin myös eteiseen Puppyn alle. 

puppy.jpg


Kävimme herra-hauvamme kanssa tänään eläinlääkärissä. Hauveli on läpsytellyt ja raapinut vasenta korvaansa parisen viikkoa epäsäännöllisen säännöllisesti ja olin siitä vähän huolissani. Korvassa ei kuitenkaan ollut selkeää oireiden aiheuttajaa; ei tulehdusta, ei punoitusta, tärykalvo siisti, eikä mitenkään erityisen paljon mitään mönjääkään. Korva on kuitenkin ihan selkeästi häirinnyt hauvaa. Nyt laitellaan sitten korvatippoja ja toivotaan, että oireet menevät sillä. Minun ihana pieni karvaturrini <3


Voi kun tuo lumi nyt pysyisi ja sitä tupruttaisi paljon lisää! Huomenna olisi ihana herätä siihen valoon, minkä lumi tuo tullessaan. Olisi aika mukavaa vaihtelua tähän pimeydessä pakertamiseen.

Talvenvalkoista iltaa <3

Blondi