Olin jo tuudittautunut ajatukseen, että joulu on likimain paketissa. Aloin listaamaan ylös mitä pitää vielä muistaa ja loppujen lopuksi sain ihan tolkuttoman pitkän listan silti vielä aikaiseksi! No, ei se tainnut ollakaan ihan niin paketissa kuin luulin...?

joulun+to+do+1.jpg


Ilmeisesti puuhaa siis vielä riittää...? Onneksi perjantaina alkaa loma, niin saa vielä maanantaina hoidettua viimeiset hommelit päivällä, jos tarvis.

Vilauttelin tässä postauksessa Granitista ostamaani pientä pussukkaa, mutten kertonut sen sisältöä. Säästelin sitä tätä hetkeä varten, kun siinä on jotain esiteltävääkin - eli joulukortit. Granitista siis lähti mukaan vaijeri pienillä magneeteilla, johon ripustan joulukortit. Koukkuna kaapin ovessa, johon vaijerin saa ripustettua, toimii kylppäristämme nappaamani Ikean vaatekoukku. 

kortti+kollaasi.png

Tämä on huomattavasti parempi ja toimivampi versio, kuin minkä itse ideoin viime vuonna DIY-versiona. En löytänyt mistään (koska en käynyt rautakaupassa - dah!) vaijeria, joten ostin ohutta ketjua. No eihän se pelittänyt samalla lailla magneettien kanssa, joten kortit makailivat jatkuvasti lattialla. 

Vastaavanlainen joulukorttien ripustussysteemi on ollut perheessämme jo lapsuudestani saakka. Äidilläni oli ja on edelleen tapana laittaa pitkän nauhan päähän iso parsinneula, jolla hän lävistää, ikään kuin ompelee jokaisen joulukortin peräjälkeen ja laittaa sen roikkumaan seinälle. Tämä minun versioni on siitä vähän modernisoidumpi systeemi :)


2 aamua vielä ja sitten joululomalle. Tulee niin todelliseen tarpeeseen, ettei mitään rajaa! Olen niin kuolemanväsynyt ja tuntuu, että aivoissa ei liiku enää mitään. Vuoden verran kokopäivätyötä ja tutkinnon suorittamista yhtäaikaisesti vaatii kyllä selvästi veronsa. Onneksi keväälläkin on pieni paussi tiedossa NYCin reissun muodossa, josta olen ehkä jo maininnut kerran tai kaksi. Tai kolme... no, aika monta kertaa, heh! :)


Vietelläänkö siellä joululomaa? Entä onko jonkun muunkin joulun to do -lista yhtä pitkä?!


 Blondi