Ostan hyvin harvoin itselleni mitään hyvin arvokasta. Kotiin liittyvät hankinnat katsomme tulevan jokaisen käyttöön ja henkilökohtaiset ostokset ovat sitten eri asia. Minulla oli synttärit Tapaninpäivänä ja päätin ostaa itselleni kerrankin hieman arvokkaamman lahjan ja yhdistää siihen samalla pitkäaikaisen haaveen. Olen siis kauan haaveillut hyvästä kamerasta ja sovimme siipan kanssa odottavani joulun jälkeisiä alennusmyyntejä. 


kamera+4.jpgHaastattelin muutamaa kaveriani saadakseni mielipiteitä kameran ja eri objektiivien hankinnasta. Toinen myy elektroniikkaa työkseen, toinen taas hyvin vakuuttava amatöörikuvaaja. Oman mieltymykseni ja kavereiden mielipiteiden mukaisesti päädyin Canon EOS 600D -malliseen kameraan. 


kamera+3.jpg
Oi, olen niin onnellinen! Kamera on niin hieno, nyt vaan enää tarttis osata käyttää sitä! :) Mistään tonnin vehkeestä en edes uskaltanut unelmoida, mutta tämä täyttää toiveeni ihan täydellisesti. 


kamera+2.jpgYlimääräisiä objektiiveja en vielä hankkinut, sillä kavereiden viisaasta vinkistä lainaan niitä ensin heiltä koekäyttöön. Kätevää! :) Myös kameralaukkua jään mutustelemaan hetkeksi.

kamera+1.jpg
Minäpä lähden nyt nauttimaan toisesta syntymäpäivälahjastani - jalkahoidosta! Niin ihanaa! Sieltä kun lähtee pois, niin tuntuu jalat super-kevyiltä. Tulee tämäkin hoito tarpeeseen. Kyllä siippa osasi taas lahjan valita <3


Mitä mahtavinta lauantain jatkoa!
Blondi