...joulu on jo ovella.kuusi+2.png


Perjantaina se tuli. Joulukuusi. Mukana tuli viimeistään se joulumieli, ihana kuusentuoksu, lisää kynttilänvaloa ja lisää jouluista tunnelmaa kotiin. Olemme jo monena vuonna hakeneet Plantagenista jalokuusen. En halua enää suomalaista metsäkuusta kotiini, sillä ne varistaa niin uskomattoman paljon! Jalokuusesta ei irtoa neulaset parinkaan viikon jälkeen.

Kuusi päätyy aina portaiden alle paraatipaikalle. Pientä justeeraamista se aiheuttaa olkkariin; nojatuoli muuttaa kuusen tieltä ja toinen nojatuoli päätyi kellariin odottamana kuusivapaata olkkaria.  Kuusesta tuli suunnitelmien mukaan tänä vuonna valko-hopea ja mausteena oli lilaa eri sävyissä. Onhan se aika krumeluuri, sillä minä tykkään runsaasti koristelluista kuusista. Se on silti rauhallisen oloinen, sillä värejä on vain kahta. Meidän mielestä kuusesta tuli tosi kaunis! :)
kuusi+1.png


kuusi+3.png

Ja yllättäen kun kuvia otetaan, herra saapuu paikalle! :) Karvakorva ei siis pidä kuvaamisesta ja tulee joka kerta valittamaan, että laita se nyt pois :)

Kuivakakut on leivottu, pientä joulusiivousta suoritettu ja kohta pientä glögihetkeä tyttäreni vanhan hoitotädin kanssa. 

gl%C3%B6gi.jpg


Tunnelmallista neljättä ja viimeistä advettia <3
Blondi