amaryllis+2.jpg


Hyvää kolmatta adventti-iltaa.

Vuoden ekat riisipuurot on tänään nautittu ruotsalaiseen tyyliin sukulaisten luona; kauan haudutettua puuroa, päällä sokeri-kaneli-seosta sekä kermavaahtoa, nams! :) Tämä on ollut varsinainen tehoviikonloppu, lepäämistä unohtamatta! Nyt on viimeisetkin joululahjat hankittu ja lahjojen paketointiproggis on parhaillaan käynnissä. On kiva aloittaa viimeinen joulunalusviikko, kun ei tarvitse enää huolehtia juuri mistään joulujutuista.


Amaryllis keittiön pöydällä kukkii niin upeasti! Valkoiselle on vielä tilaus olkkariin, täytynee hommata se lähipäivinä, niin kukka kerkeää avautumaan juuri jouluaatoksi.

amaryllis+1.jpg

Jos kaupasta on haettu jotain lahjoja, niin kyllä niitä on väännetty myös itse tänä viikonloppuna. Joitain lahjojen saajia saattaa eksyä blogini pariin, joten jätetään tarkemmat kertomukset väliin :) Suurin osa läheisistä saa kuitenkin tänäkin vuonna jotain itsetehtyä. Useimmiten leivon, valmistan suklaanamuja tai saippuaa tai askartelen jotain... tänä vuonna on seisty lieden ääressä. Mies kysyi josko tänä vuonna jättäisin itsetehdyt lahjat väliin, etten ottaisi siitä lisää stressiä ja pääsisin vähän helpommalla. Hmm... ilmeisesti kohonnut stressikäppyräni mm. opiskeluiden osalta on huomattu? No, lahjavalmisteluihin kuitenkin ryhdyin, sillä se ei tunnu miltään ylimääräiseltä hommalta, vaan päinvastoin! On kiva tehdä käsillä jotain, valmistaa muille kivoja juttuja. Siitä se joulumielikin varsinaisesti syntyy :)

p%25C3%25A4hkin%25C3%25A4t.jpg


Aamulla oli ihana herätä lumiseen maisemaan. Ei sitä nyt liiaksi asti Helsingissä ole, mutta sen verran, että fiilis on aivan eri, kuin mustia katuja katsellessa! Kunpa tulisi valkea joulu... 

Ihanaa joulunodotusta kaikille <3

Blondi