%C3%A4mp%C3%A4ri+1.jpg


%25C3%25A4mp%25C3%25A4ri+3.jpg
Eiliseltä kierrokselta eri myymälöissä, jäi Ikeasta käteen mm. tämä sinkkiämpäri ja vihoviimeinen kappale kolmen sipulin hyasintteja. Juuri ne mitä halusinkin! :) 

Aamun metsälenkiltä, johon myrskyävää tuulta uhmaten lähdin koirien kanssa, keräsin mukaani vähän jäkälää ja sammalta. Niistä ja vihreistä hyasinteista syntyi aika kivannäköinen kombo. Melko edullinen myös tämä asetelma, yhteensä ämpärin ja hyasinttien hinta vajaa 6 euroa, luonnontuotteet sai vaivannäöllä. 

%25C3%25A4mp%25C3%25A4ri+2.jpg


Plantagenista tarttui matkaan Lucia-neidon seppelettä muistuttava kynttilänpidike :) Rautalangasta taivutettu kehikko sydänkuvioineen, kruununkynttilöitä ja vähän jäkälää metsästä. Melko kiva tämäkin!

kranssi+2.jpg

kaari+kollaasi.png
Alustana on suuri lasilautanen mahdollisten steariinivalumien suojana.
Tästä kokonaiskuvasta näkyy tuo hyllylle tekemäni talviasetelmakin paremmin. Kerrankin kun sai luonnonvalossa kuvata.

tv.jpgPeriaatteesta vihaan tätä televisiolle rakennettua alttaria, mutta onhan se telkkari vähän niinkuin pakollinen paha? Olis ihanaa, jos olis mahdollisuus tehdä erikseen tv:n katselulle huone. Meillä ei siinä tapauksessa olisi olohuoneessa telkkaria missään nimessä! Rempan yhteydessä tuo alttari-systeemi vähän onneksi kevenee ja tähän huonekalujärjestelyyn tulee muutenkin enemmän joustoa, kun piano muuttaa toiselle seinälle. Nyt se on vallannut yhden lyhyen seinän kokonaan, kuten tästä postauksesta ilmenee.

Ilta jatkunee tuota alttaria tuijotellessa, kun Tanssii tähtien kanssa -finaali alkaa! Pidän peukkuja Rakelille, hän on luonnonlahjakkuus ja liike on mielestäni pakotonta. Rakel ja ennen kaikkea Jani ansaitsi ehdottomasti paikkansa finaalissa. Saas nähdä kuin käy...!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa,
Blondi