Olin pitkään haaveillut uudesta liedestä vanhan valurautalevyisen hellamme alkaessa jo temppuilemaan. Tilasimme keraamisen lieden kiertoilmauunilla ja perjantaina se sitten tuotiin kotiin. Noin hienoa hellaa minulla ei koskaan ole vielä ollutkaan! :) 


20131012_122052.jpg

Todella paljon vaikutti uuden lieden modernimpi look myös koko keittiön ilmeeseen ja nyt on kiva valmistaa taas kaikkia ihania ruokia. 

Tässäpä yksi makoisa kanaruoan ohje:

LIMEKANA

20131007_175006.jpg

500-600g maustamatonta kanaa
2 isoa valkosipulin kynttä
3 rkl dijon-sinappia
2 rkl hunajaa
2 limen mehu
1 dl oliiviöljyä
pippuria
suolaa

20131007_175020.jpg

Pilko kanafileet melko suuriksi paloiksi
Sekoita marinadin ainekset ja kanafileet kulhossa keskenään

20131007_175725.jpg

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 minuuttia.

20131007_180101.jpg
Nauti haluamasi lisukkeen kanssa. Riisi tai quinoa toimii hyvin!


Oikeesti tosi hyvää! Valmiista tuotoksesta unohtui ottaa kuva, kun kanat jo popsittiin parempiin suihin :)

Ensi viikolla on jännittäviä ja mukavia asioita edessä, sitä ennen nautiskellaan vielä sunnuntai-illasta :)

B