Nyt on luvassa jotain ihanaa käsityötä ja joulun fiilistä! :)


2+md.jpg


Maria Drockila perusti Kynttiläpajansa 15 vuotta sitten. Jokaikinen kynttilä valmistetaan käsityönä satoja vuosia vanhojen perinteiden mukaisesti pajassa, joka sijaitsee Orimattilassa. 

maria+d.jpg
Joulusesongin lähestyessä Kynttiläpajan myymälöitä avataan lukuisia ympäri Suomen maan. Minä satuin kävelemään Itiksen kauppakeskuksessa eräänä päivänä ja huomasin, että Marian Kynttiläpaja oli auennut juuri edellisenä päivänä. Ryntäsin sisään ihailemaan joulutunnelmaa, upeita käsityönä valmistettuja kynttilöitä ja tunnelmallista fiilistä. 

1+md.jpg

5+md.jpg

Kiitos sydämellisen Marian, nyt näitä upeita käsintehtyjä tuotteita on myös blogini lukijoiden mahdollista saada!

4+md.jpg

6+md.jpg

Tästä lähteekin käyntiin siis ihana, jouluinen arvonta! Arvonnassa on mahdollisuus voittaa 50 euron arvoinen lahjakortti mihin tahansa Kynttiläpajan myymälään. Jo avoinna olevat ja lähiaikoina aukeavat myymälät löydät Marian Kynttiläpajan nettisivuilta, linkki tässä.

Ja näin arvonta etenee:

- Yhden arvan saat jättämällä nimimerkillä varustetun kommentin tähän postaukseen
- Kaksi arpaa saat jättämällä kommentin JA rekisteröitymällä lukijakseni klikkaamalla  blogin sivupalkista "Liity tähän sivustoon" -painiketta
- Muistathan kommenttiboksissa samalla mainita, osallistutko arvontaan yhdellä vai  kahdella arvalla.

Osallistumisaikaa arvontaan on viikko, eli lokakuun viimeiseen päivään. Torstaihin 31.10, klo 00.00 mennessä jätetyt kommentit otetaan arvontaan mukaan. 

Tästä linkistä löydät Marian Kynttiläpajan talven/joulun 2013 kuvaston, josta löytyy vaikka mitä ihania tuotteita. Mallistossa on 84 kynttilämallia. Näistä neljä tuotetta (esim. lämpökynttilä ja kruununkynttilä) eivät ole Kynttiläpajan omaa tuotantoa, mutta kaikki muut ovat aitoa suomalaista käsityötä! Voit jo etukäteen mietiskellä mihin sinä käyttäisit lahjakortin! Näin joulun alla kynttiläthän ovat myös mitä ihanimpia lahjaideoita!


3+md.jpg

Ei muuta kuin kommentteja boksiin ja rekisteröitymistä lukijaksi! Onnea kaikille arvontaan!

Blondi

EDIT. ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS OSALLISTUJILLE!
*Postaus toteutettu yhteistyönä