Meksikolainen ruoka on hyvää, mutta vilja-allergiani rajoittaa tortillan syömistä. (Muistan nähneeni pakasteessa gluteenittomia, mutta en ole vielä testannut.) Taco-kuoriakaan ei jaksa aina, ne ovat pelkkää rasvaa, joten Cosmopolitan-salaatin lehti käy loistavasti taco-kuoresta! Veneen muotoiseen lehteen on helppo lapata tavaraa ja pysyy hyvin läjässäkin. Tässä nyt hieman köyhemmät täytteet, kaapista ei tuolla hetkellä löytynyt muuta :)

taco+2.jpg

Tässä taas melko tyypillinen lounaani työpöydän äärellä; jääsalaattia, kurkkua ja tomaattia pohjalla. Lisukkeena n. 100g kalkkunanleikettä, palanen leipäjuustoa ihan vain siksi kun se on niin herkkua ja muutamia cashew-pähkinöitä hyvän rasvan lähteenä. Vähän myllystä pippuria ja suolaa päälle. Nams! Töissä on tärkeää syödä hyvin, sillä liian kevyt lounas ei pidä nälkää välipalaan saakka ja liian raskas taas saa iltapäiväkooman aikaan - silloin ei jaksa edes ajatella. 

salaatti.jpg

Syön 5 ateriaa päivässä; aamiaisen töissä (joko rahkapohjainen smoothie tai sitten tattarileipää ja teetä), lounaan ja iltapäivällä välipalan. Tämä on yleensä rahka ja jokunen pähkinä. Joskus myös joku hedelmä. Kotona perheen kanssa syödään ihan normaalia kotiruokaa yleensä klo 18-19 aikaan, riippuen vähän miten harrastuksista jne. on kotiuduttu. Iltapala on yleensä rahka, pala leipää tai smoothie. Pyöräytän blenderissä tarpeeksi kahteen satsiin; iltapalaksi ja aamiaiseksi.  

Tänään pääsenkin sitten Habitareen! Olen jo nähnyt muutamissa blogeissa itseäni kiinnostavia juttuja, joita on kiva päästä katselemaan nyt myös paikan päälle. Normaalisti viikonloppuni ovat työ- ja kouluvapaata aikaa, mutta meillä on koulupäivä myös huomenna. Saamme palautetta teknisistä piirroksistamme, se ehkä vähän jännittää! Voisin jossain välissä vähän avata näitä koulutusjuttujani lisää. 

Mahtavaa perjantaita! :)
B

Huomasithan, että blogiani voi seurata Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Sivupalkin kuvakkeista voit helposti lisätä itsesi lukijaksi.