Tänään alkoi Espanjan-tunnit! 


esp+0.jpg
esp+2.jpg

Nyt on kieli taas solmussa ja ajatuksissa pyörii prepositiot, verbit, datiivit ja muut.
Läksyjäkin tuli luonnollisesti :) Olen opiskellut espanjaa näin aikuisiällä aiemminkin, viimeksi pari vuotta sitten. Eli melko pitkän tauon jälkeen lähdin taas uudestaan kieltä opiskelemaan. Tunneilla käyn yhdessä erään kaverini kanssa ja meille sattui kyllä ihan mahtava opettaja! Parasta on se, että hän on argentiinalainen. On ihan erilaista opiskella natiivin kanssa. Hieman olin alkuun jäässä, ei tahtonut heti muistua mieleen helpoimmatkaan sanat tai kielioppisäännöt ja toivoin, ettei opettaja kysy heti kärkeen mitään! :) Nopeasti sitä sitten taas pääsi käyntiin. Menimme tarkoituksella yhtä kurssia alemmalle tasolle, kuin missä olimme jo kaverini kanssa opiskelleet, sillä kirja on nyt eri ja parin vuoden tauon jälkeen kertaus ei tee yhtään huonoa.

Lopuksi vielä pari kuvaa tämän päivän duuniasusta. Jakkua ei tarvitse onneksi useinkaan niskaan vetää, vaan tummat farkut ja siisti paita käy hyvin. Koko setti H&M:ltä.

vaate+1.jpg

vaate+2.jpg

Viime yö meni ihan pipariksi. Heräsin puoli neljältä, eikä uni enää tullut. Tänään siis aikaisin nukkumaan...