1. Adventin tunnelmia

Vaikka tänä aamuna kauniista talvimaisemasta ei ollut enää jälkeäkään, en anna sen lannistaa tai viedä joulumieltäni. Tänä viikonloppuna onkin fiilistelty joulua oikein kunnolla mm. eilisissä ystävien kanssa vietetyissä pikkujouluissa. Tulipahan taas naurettua oikein sydämen kyllyydestä!

Ensimmäisen adventin kunniaksi syttyi myös kynttilä. Sen lisäksi olen laittanut vähän joulua kotiin, leiponut pipareita, kuunnellut joulumusiikkia samalla joulukorttiaskartelut päättäen. Enää ne tarvitsee postittaa.

Joulua on parhain rakentaa pikkuhiljaa kerroksittain, eikä läväyttää kaikkea kerralla. Aloitin ensiksi kynttilöillä ja taljoilla, viime viikonloppuna lisäsin kotiin amaryllisen, hyasintteja ja jouluruusun. Tänä viikonloppuna kotiin ilmestyi paperitähtiä, peuranpääkoriste ja takapihalle n. 50 metriä pihavaloja. Enää ei pimeyskään niin masenna terassille katsoessa.

Mukavaa iltaa.

2 kommenttia “1. Adventin tunnelmia

  1. Meilläkin on kynttilöiden ja taljojen lisäksi ilmestynyt valotähti olohuoneen ikkunaan ja musta paperitähti hyllylle. Ulkovaloja olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa, mutta kirkasta valkoista valoa antavia en ole löytänyt, ainoastaan perinteistä keltaista valoa… Joulukukkia hipistelin eilen kaupassa, mutta jätin vielä ostamatta. Minä kun olen maailman huonoin kukkien hoitaja, niin parempi ostaa lähempänä joulua. Kuivuneet eukalyptukset saavat vielä toistaiseksi hoitaa ”joulukukkien” virkaa 🙂 Kivaa viikkoa!

    1. Valojen värit ovatkin vähän kinkkisiä. Itse päädyin lämpimään valkoiseen, se näyttää minusta ainakin meidän havupuussa kotoisammalta, vaikka muuten inhoan mm. valokuviin helposti tulevia lämpimän kellertäviä sävyjä.

      Luulen, että vaihdan itse valkoiset ja pörröiset tekoturkistyynyt sohvalle, ripauksen joulunpunaista(!) ja kasan herkkuja sohvapöydälle ja siinä alkaakin olemaan meidän joulusisustus muiden elementtien jo löytyessä. Vähän tekisi mieli vielä massiivista havukranssia… se olisi 👌! 😊

      Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *