Uudet IKEA Ypperlig -tuotteeni

Eilen perjantaina lanseerattiin IKEA / HAY -yhteistyön tulos, Ypperlig -mallisto. Minä vierailin IKEAssa heti työpäivän jälkeen saadakseni käsiini joitain pientuotteita tästä mallistosta. Minusta on tulossa kovaa vauhtia tanskalaisen HAY:n suurensuuri fani…!

Ihan ekaksi olin päättänyt ostaa maailman parhaimman kestokassin, eli FRAKTAn uudessa HAYn suunnittelemassa kuosissa. Kassejahan oli uusilla kuoseilla monen monta, mutta itse päädyin viininpunasävyiseen. Vihreäkin olisi itse asiassa ollut kiva…

Lisäksi kassalle kiikutin mukanani 2 musta-valkoista tyynynpäällistä (jotka ovat kätevästi kaksipuoleisia) sekä kaksi hauskaa ja matalaa kynttilänjalkaa. Olen pitkään kaivannut makkariin uusia graafisia tyynynpäällisiä sekä nimenomaan matalia jalkoja, joihin saisi kruununkynttilöitä. Ypperlig -malliston tuotteet täyttivät molemmat tarpeeni. En tiedä kuinka paljon täydennystä tästä mallistosta myymälöihin tulee, olin silti ihmeissäni, että nämä musta-valkoiset päälliset olivat viimeisiä, joita minä onnistuin myymälästä löytämään. Muita värejä näytti olevan vähän enemmän.

Tytär ei muuten pitänyt kynttilänjaloista, kutsui niitä kauheiksi, mutta minä näin niissä jotain. Ne ovat vähän kuin kauniit riikinkukonpyrstöt. Ja onneksi toistaiseksi minun makuni ratkaisee tässä huushollissa…! 🙂

IKEAsta tarttui matkaani myös tuo ihana, kultaisilla neppareilla koristeltu huopakori. Näin sen heti toimittavan pitkien kynttilöiden säilyttäjän virkaa.

Joko te olette kerenneet IKEAan ja uuteen Ypperlig -mallistoon tutustumaan?